Close

Strona 14 z 27 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 263

Wątek: repoglamour

Domyślnie

Czy cos dotkenlo Cie osobiscie czy tylko wyrazasz swoja opinie na podstawie tego co czytasz? Zdaje sie ze jestes czescia tego forum, forum ktore trzeba Twoim zdaniem unikac. Powiem krotko, bo tu nie ma nic wiecej do dodania. Jesli to forum trzeba unikac, to napisz wprost ze bedziesz go unikal i przestan tu pisac. Nie chce Cie obrazic ale dla kogos kto wklada w to swoje serce i zycie, taki wpis to obraza. Czuje sie obrazony.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trrr Zobacz posta
    Nieudacznikiem możesz jedynie nazwać osobę w lustrze. Jakbyś nie wiedział jest to obraźliwe ale ty zawsze byłeś pierdołą i tylko potrafisz obrazić osobę odmiennego zdania, dla mnie to zwykły przekolorowany ..., w dodatku nie wiem czy nie kamash czy jakoś tak był prędzej prekursorem, jego zdjecia widziałem dużo wcześniej ale nie mi oceniać kto to "opracował". Osobiście nie odważył bym się nazwać swojej roboty "stylem" z czystej skromności i absurdu z tego wynikającego. Niestety tu chodzi tylko o kase i nazywa się wymyśleniem stylu -przełomu w fotografii.. a to już jest nie do zniesienia dla kogoś orientującego się w fotografii.

Zawsze życze wszystkim milionów i także jest w tym przypadku, a to że ma się odmienne zdanie i coś jest dla kogoś kiczem(dla jednego kicz dla innego nie), Nie robi z kogoś "miernoty" b.cu. Natomiast podrabianiem, naśladowanie(kredki) czyjegoś stylu jak dla mnie jest dla laików i jeżeli ktoś chce szukać swojego stylu poprzez tego typu praktyki przynajmniej dla mnie jest kimś dziwnym. W Polsce jest tak że ktoś jest na fali to się go podrabia i to jest chore!

"poza wykazaniem się brakiem znajomości ortografii" nie wiem czy wiesz że jest taka choroba i możesz miec problemy obrażając kogoś z tą chorobą.. ale co ty wiesz jesteś przecież najmądrzejszy..
    Zawsze mnie sakramencko bawi, gdy ktoś lży innych w możliwie obraźliwy sposób, po czym - kiedy ktoś odpłaci mu pięknym za nadobne - uważa to za skandal wołający o pomstę do nieba, więc twoje żałosne bluzgi wprost wspaniale poprawiły mi humor

Z poziomu agresji, chamstwa i wulgarności wypowiedzi oraz totalnego braku opanowania wnoszę, że mocno dotknęła cię trafność mojego osądu, co mnie również niezmiernie cieszy Widok złośliwych, wrednych popaprańców miotających się w bezsilnej wściekłości i w efekcie robiących z siebie jeszcze większego idiotę i prymitywa również oddziaływuje na mnie kojąco

A to, że jesteś dyslektykiem nie oznacza, że masz prawo pisać jak analfabeta - po pierwsze: to się skutecznie leczy (mam syna dyslektyka, więc jestem w temacie), po drugie: jest coś takiego jak automatyczny słownik. Tylko oczywiście łatwiej jest urągać innym na prawo i lewo mieszając ich z błotem, niż samemu pracować nad własnymi słabościami.
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 26-07-2009 o 14:39

Domyślnie

Moze czas dac sobie spokoj z osobistymi podjazdami w tym watku? Odbiegl od tematu tak bardzo ze dawno powinien byc zamkniety.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Moze czas dac sobie spokoj z osobistymi podjazdami w tym watku? Odbiegl od tematu tak bardzo ze dawno powinien byc zamkniety.
    Nie wiem jak ty, Piotrze, ale osobiście - choć sam uważam się za buca - nie przepadam, gdy ktoś od buców mnie wyzywa:
    Zawsze życze wszystkim milionów i także jest w tym przypadku, a to że ma się odmienne zdanie i coś jest dla kogoś kiczem(dla jednego kicz dla innego nie), Nie robi z kogoś "miernoty" b.cu.
    Wydaje mi się zatem, że moja odpowiedź i tak była szalenie wyważona i grzeczna w porównaniu z popisem kol. trrr.

Domyślnie

"Bo buców trzeba tłuc" jak mawiał klasyk...

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Oj wszyscy Panowie przeginacie. Jedni jedynym bezinteresownym uczuciem jakim jest zawiść, inni w totalnym braku tolerancji dla innego gustu postrzegania estetyki i hołubieniu w czambuł czegoś co większości się podoba. RepoGlamur czy jak mu tam na pewno coś do fotografii, do jej dziejów wniósł nowego, może na tyle, że za kilkadziesiąt lat ktoś o tym będzie pamiętał, a może nawet w książkach napiszą Twórcy tego nurtu (nawet nasi rodzimi) na pewno odnieśli dzięki swojemu perfekcjonizmowi niebywały sukces komercyjny. Należy z tego brać przykład i naśladować ten upór i tą skuteczność i po prostu robić swoje. Nie koniecznie powielać. A, że nie każdemu się takie zdjęcia podobają to już inna bajka. Ja uważam, że fotografia ślubna to fotografia z definicji pamiątkowa i zdjęcia robi się na JUTRO, a nie na DZIŚ więc mody trendy powinny odciskać się na niej w sposób minimalny, ale to moje zdanie kogosia kto by chciał umieć robić takie zdjęcia jak w linku poniżej, może kiedyś ..... w następnym wcieleniu to mi się uda
    http://www.jessicaclaire.net/index.cfm?postID=263
    ps
    no, ale to chyba trzeba być kobietą
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 27-07-2009 o 12:36

Domyślnie

Teraz z zachodu idzie nowa moda, a zwie sie fotokast......
    Za jakiś czas bedą galerie slubne z odgłosami mlodej pary , gości weselnych i tłuczonych butelek
    http://zawsze-kwadrat.pl/2009/07/tro...-zly/#comments

Domyślnie

Nie naśladujcie tych repocośtam, tak jak już ktoś wcześniej pisał że zdjęcia ślubne mają trwać 50lat nie 5 lat, takie techniki rzutowania traktuje jak niegdyś serduszka i inne bzdetne ramki na zdjęciach, zresztą adam wcześniej zarżnie swoj styl, bo poszedł już w całości na kase i rozdaje swoją technike przez co coraz więcej robi to samo czasami mniej lub bardziej pozytywnie..
    Zazdrość.
    Zdjęcia Adama są świetne nie tylko ze względu na obróbkę.

Technika cyfrowa i umiejetne wykorzystanie PS w tej chwili to max 5lat za 5 lepsze efekty uzyska się darmowymi programami, baaa aparaty będą miały w stylach lepsze efekty..
    Nie prorokuj. Wydaje mi się, że nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz.

Liczą się tylko dobre ujęcia, coraz bardziej rozpier..la mnie to że pokazują po 3 zdjęcia ze ślubu i łały ochy a potem płacz..
    Są dostępne całe reportaże na stronie Adama.

Krytykujesz, ale nie widziałem Twoich zdjęć...

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Skąd biorą się te nieprzebrane zastępy zakompleksionych miernot i nieudaczników, które - jeśli tylko ktokolwiek ośmieli się mieć odrobinę przebojowości i odnieść jakikolwiek sukces - rzucają się na niego jak sępy i zaczynają deprecjonować i kontestować wszystko, co ów nieszczęśnik ośmielił się uczynić?
    Sam się dziwię. Zazdrość połączona z nieudacznictwem. Może brakiem akceptacji środowiska, brakiem miłości, nieudanym seksem. Trudno powiedzieć.

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Wydaje mi się zatem, że moja odpowiedź i tak była szalenie wyważona i grzeczna w porównaniu z popisem kol. trrr.
    Bardzo wyważona. To dosyć duża zniewaga dla krakusa

Uważam, że nazwanie kogoś w ten sposób jest mocno obraźliwe, ale jak widać nic za to nie grozi. Mnie jakiś user nazwał złodziejem (przestępstwo z k.k.) z łaską jakiś mod mu wlepił ostrzeżenie. Litości! To już można się besztać bezkarnie na tym forum?

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Ja uważam, że fotografia ślubna to fotografia z definicji pamiątkowa i zdjęcia robi się na JUTRO, a nie na DZIŚ więc mody trendy powinny odciskać się na niej w sposób minimalny, ale to moje zdanie kogosia kto by chciał umieć robić takie zdjęcia jak w linku poniżej, może kiedyś ..... w następnym wcieleniu to mi się uda
    http://www.jessicaclaire.net/index.cfm?postID=263
    Widziałem zdjęcia ślubne sprzed 50 lat.
    Trendy obróbkowe to jedno, ale dobre kadry zawsze się obronią.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Co do fotokastów - -niech mnie ktoś łaskawie oświeci czym różnią się od starych slideshow's.

Domyślnie

ogladajac zdjecia niektorych fotografow slubnych dochodze do wniosku, ze przydalby im sie udzial w warsztatach foto, jakichkolwiek....
    Pozdrawiam A.

Strona 14 z 27 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów