Zamieszczone przez
trrr
Nieudacznikiem możesz jedynie nazwać osobę w lustrze. Jakbyś nie wiedział jest to obraźliwe ale ty zawsze byłeś pierdołą i tylko potrafisz obrazić osobę odmiennego zdania, dla mnie to zwykły przekolorowany ..., w dodatku nie wiem czy nie kamash czy jakoś tak był prędzej prekursorem, jego zdjecia widziałem dużo wcześniej ale nie mi oceniać kto to "opracował". Osobiście nie odważył bym się nazwać swojej roboty "stylem" z czystej skromności i absurdu z tego wynikającego. Niestety tu chodzi tylko o kase i nazywa się wymyśleniem stylu -przełomu w fotografii.. a to już jest nie do zniesienia dla kogoś orientującego się w fotografii.
Zawsze życze wszystkim milionów i także jest w tym przypadku, a to że ma się odmienne zdanie i coś jest dla kogoś kiczem(dla jednego kicz dla innego nie), Nie robi z kogoś "miernoty" b.cu. Natomiast podrabianiem, naśladowanie(kredki) czyjegoś stylu jak dla mnie jest dla laików i jeżeli ktoś chce szukać swojego stylu poprzez tego typu praktyki przynajmniej dla mnie jest kimś dziwnym. W Polsce jest tak że ktoś jest na fali to się go podrabia i to jest chore!
"poza wykazaniem się brakiem znajomości ortografii" nie wiem czy wiesz że jest taka choroba i możesz miec problemy obrażając kogoś z tą chorobą.. ale co ty wiesz jesteś przecież najmądrzejszy..
Skontaktuj się z nami