Dobry patent, gdy nosi się na szyi jednocześnie dwa body. Kiedyś myślałem o tym by samemu skonstruować podobny pasek.
Szukaj
Dobry patent, gdy nosi się na szyi jednocześnie dwa body. Kiedyś myślałem o tym by samemu skonstruować podobny pasek.
...
Przed chwilą zamówiłem. 60$ (48$ za RS-4 + 12$ przesyłka) to trochę drogo, ale noszenie D700 z N24-70 na szyi dłużej niż godzinę jest całkiem do bani.
Ostatnio edytowane przez marekm ; 07-03-2009 o 15:12
X-T10, XF35, XF18-55, MK320
a nie prościej zrobić? Śruba statywowa z jakiegoś starego futerału + Jakiś pasek z karabińczykami. Mam śrubę wezmę pasek od torby od laptopa i dam znać jak to się nosi
D80 + 18-200 VR + Tamron 17-55 f2.8 + 50 1.8 + SB 600
Siupes bo moja doba trwa 48 h a godzina 120 min. Tu macie wyjasnione co i jak http://www.forum.nikon.org.pl/showth...08#post1168608![]()
никон
juz widzialem, dobra robota, z 48h doba przeprowadzam sie do ciebie, nigdy mi 24h nie wystarczalo![]()
Andrzej
Co byście powiedzieli na polskie zamienniki dużo tańsze (około 80zł), proste i porządne? Niebawem zamierzam sprzedawać je na allegro. Myślę, że będę sporym udogodnieniem dla wszystkich fotografów.
Mam to COS odkupione od marekm ,mialem przypiete z raz, jakos nie bardzo mi to odpowiada![]()
NIKON
Dlaczego mało odpowiada? Dla mnie osobiście jest wygodniejszy, bo nie trzeba się tak męczyć z noszeniem na szyi- no i szybciej można z nim działać.
Skontaktuj się z nami