Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Prośba o radę - nietypowa torba

Witam wszystkich!

Potrzebuję porady koleżanek i kolegów

Często podróżuję służbowo i zawsze biorę sprzęt foto ze sobą, jeśli nie wszystko to przynajmniej puszkę D90 i 2-3 szkła, np 12-24, 50, 105.

Do tej pory miałem osobny plecak (slingshot) ale zawsze musiałem nosić dodatkowo aktówkę na laptopa i dokumenty, co mi się już znudziło...

Czy możecie mi polecić jakąś torbę naramienną do której zmieszą lapa, aparat a będzie jeszcze miejce na papierzyska, telefon, książką jakąś, butelkę wodę itp. ? Chciałbym też żeby minimalnie rzucała się w oczy...

Myślałem o lowe classified 250 AW, ale może coś od KATY albo Crumplera ? Na co zwracać uwagę ?

z góry dzięki!
    It's all about light

mtt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mtt Zobacz posta

Myślałem o lowe classified 250 AW,

widziales te torbe "na zywo"???

przeciez te twoje zabawki pogina Ci w niej...

Domyślnie

no właśnie nie widziałem, ale właśnie mi o to chodzi żeby było miejsce nie tylko na aparat ale i laptopa, papiery, jakieś inne szpargały....
    It's all about light

mtt

Domyślnie

do tej torby wchodza 2xD3 z zapietymi szklami, cala graciarnia i spory laptop... jest b. duza.

Domyślnie

Dzięki za info R ! Powiedz mi jeszcze, czy można w niej tak ustawić przegrody żeby w jednym końcu wrzucić D90 ze jakimś szkiełkiem i oddzielić go skutecznie przegrodą od reszty komory ? Chodzi mi o to żeby bezpiecznie trzymać razem aparat i np. butelkę wody, nie obawiając się że się rozleje. Ta torba miałaby być po prostu dużą aktówką a jednocześnie pozwalać mi na transport aparatu - do normalnej aktówki nie wrzucę lustrzanki bo przegrody wewnątrz są stałe i wąskie, już takie próby przerabiałem...
    It's all about light

mtt

Domyślnie

jest na sieci sporo zdjec tej torby... nie wiem czy ona jest taka bardzo praktyczna...

http://upload.cyfrowe.pl/cyfrowe/pho...1162832150.jpg

http://ns24660.ovh.net/~abackup/phot...ROLPP35305.jpg

Domyślnie

Dzięki za linki Sam już nie wiem co zrobić, u mnie na wyjazdach służbowych sytuacja najczęściej wygląda tak - mam spotkanie na 10, wychodzę wcześniej bo jest np. ładna pogoda i biorę aparat żeby trochę złapać życia na ulicach - mam ze sobą stertę papierów, laptopa, jestem w garniturze, a chciałbym jeszcze jakoś przenieść aparat :/ Do tej pory strasznie się męczyłem z dodatkowymi kaburami albo slingshotem. Jakieś dobre rady ?
    It's all about light

mtt

Domyślnie

skorzany crumpler jest fajny

Domyślnie

OK, dzięki wielkie za pomoc popatrze jeszcze w necie Lowe 250 mi się podoba a mógłbym ją mieć za pół ceny w programie lolajnościowym....
    It's all about light

mtt

Domyślnie

jest jeszcze plecak Fast Pack. 250 na lapa 15" i 350 na 17". z tym ze to juz plecak a nie torba. wygodniejszy do noszenia
    kiedy w srodku jest duzo gratow, ale mniej "wystawny"

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów