Close

Strona 28 z 79 PierwszyPierwszy ... 1826272829303878 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 786
    sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JanuszWaw Zobacz posta
    zacząłem czuć zapachy, których wcześniej nie znałem (czułem)
    u mnie to niesety jest problem .. mam przerost kubkow smakowych i odkad pale bardoz rzadko to wqrwiam kucharzy we wszystich mozliwych lokalach bo nigdy nic nie jest odpowiednio doprawione ... wczesniej zdarzalo sie to znacznie rzadziej... ale trzeba przyznac ze dzieki temu doznania smakowe weszly na zupelnie inny poziom ..

mialem tego przyklad dzis rano .. wczoraj zdarzylo mi sie spalic recznie zwijane maduro i dzis na sniadanie pomidorki suszone w oliwie z oregano i do tego mini deseczka serow nie smakowaly tak fajnie jak wczoraj ..

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Dobra to napiszę wam coś więcej o easy way, osobiście pożyczyłem książkę 3 osobom 2 rzuciły a 3 boi się przeczytać do końca

Tu macie pierwszą z brzegu recenzje:
    http://merlin.pl/Prosta-metoda-jak-s....html#fullinfo

Allen Carr czyli autor książki odkrył metodę dzięki której sam rzucił palenie od tak palił 100 fajek dziennie!!!! Na całym świecie są kliniki w których najczęściej po jednej 6h sesji rzuca się palenie od razu, bez męczarni itp. Jeżeli nie rzucisz oddają kasę 95% skuteczność podobno.

Ja przeczytałem książkę i wyniosło mnie to dużo mniej. Proponuję przeczytać książkę w całości jednego dnia, jest lekka, czyta się przyjemnie więc nie powinno to stworzyć problemu.

Link znaleziony gdzieś w internecie:
    http://magm.superhost.pl/palenie.pdf

Teraz znalazłem jeszcze jakiś filmik ale sam go nie oglądałem więc nic na jego temat nie powiem.

http://peb.pl/filmy-dokumentalne/293...p-smoking.html

Naprawdę się opłaca! Trzeba uwierzyć w to, co pisze autor i czytać ze zrozumieniem oczywiście
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 16-01-2009 o 13:44 Powód: pis. ("na prawdę")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    jest to znaczacy postep gdyz zapale sobie z 1 papieroska dziennie
    Dopóki będziesz mówił pieszczotliwie "papieroska", to nic nie wyjdzie z tego.
    Krzysztof Paszkiewicz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Dokładnie jak pisze ekonet, ja dorzucę jeszcze żebyś nie robił postępów w rzucaniu palenia bo jest to bez sensu najmniejszego, masz powiedzieć że rzuciłeś a nie rzucasz czy robisz w tym postępy. Ja nigdy nie odliczałem, to tylko przedłuża, po co masz odliczać? Co chcesz tym udowodnić? Nie palisz i już

Domyślnie

Ja się przymierzam do pożegnania z fajami już od jakiegoś czasu. Ale zawsze jest jakieś ale. Zwłaszcza jak jadę w dłuższą trasę samochodem w nocy - kawulec, faja i się leci. Do tego nerwy (własna firma) no i nie ukrywam zwykła przyjemność, jak po zrobieniu jakiegoś większego projektu wyjdzie się zajarać. W ciągu ostatnich 2 miesięcy mocno ograniczyłem palenie. Z paczki do max 6-7 fajek na dobę. Kurdę faje nie byłyby złe, gdyby nie zabijały.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Twardziel Ale paliłeś kiedyś, czy piszesz, że przeniesiono Cię z taśmy produkcyjnej do biura?
    Do jakiego biura czlowieku, ja robie kariere na odkurzaczu Codziennie chcac nie chcac widze fajeczki jak zasuwaja po tasmie, wszelakie rodzaje a najgorsze jest to ze przypominaja mi sie dni jak to sie milo z fajkami przy kawce pracowalo :/ a tak na serio to palilem do niedawna jakaies 8 - 9 lat tyle ze z kilkoma okolo rocznymi przerwami...

A jeszcze jedno mi sie przypomnialo, kiedys dawno temu za gorami za lasami dopadlem ksiazke Potega podswiadomosci, i sprawdzilem czy moje ego potrafi mnie odciazyc od fajek poprzez wmawianie ze moja podswiadomosc jest naj oraz niezwyciezona i takie tam, pomoglo nawet na dlugo bo ponad roczek. Niestety pozniej zapomnialem o tej ksiazce... ale od tamtej pory wiem ze 99% tego czy sie uda siedzi w mozgu, czasem ciezko siebie oklamywac, bo przeciez PALENIE JEST FAJNE I RZUCE KIEDY BEDE CHCIAL, ALBO TO TYLKO JEDNA NIC SIE NIE STANIE...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-01-2009 o 11:50 Powód: proszę nie mnożyć postów.

Domyślnie

ja już 16 dzień, i pomaga mi w sumie to liczenie bo im dalej tym bardziej jestem z siebie zadowolony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hackermuz Zobacz posta
    ja już 16 dzień, i pomaga mi w sumie to liczenie bo im dalej tym bardziej jestem z siebie zadowolony
    zgadza się
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Powiem tak,....to wszystko gó....o oprócz moczu.....Już raz było prawie 2 lata....i co Rosja...,i wsio poszło się je....ć...
    Potem prawie szpital,zmiany w dutkach....ale ciągnie...Ale !!!....teraz mogę to kontrolować....Od roku...cygarko...bardzo proszę,fajeczka ...ależ czemu nie..papierosik...i owszem.......raz czy dwa na miesiąc...

Tylko ja teraz decyduję,nie faja.......i to jest różnica....
    I nie zapieram się,że nie palę...paliłem 40 lat...teraz popalam...
    Jak widzę tych ,którzy twierdzą,że nie palą ,to mi ich żal...Skok w bok nie zaskodzi.....jeśli tyko chcesz......
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Andrzej ja wlasnie tak bym chcial, ale za kazdym razem jak rzucalem to wystarczyl jeden skok w bok i ptakach... Czy masz na to jakos sposob? Ja cygar i fajek nie toleruje, wiec tylko skok w bok z papierosem wchodzi w gre.
    A swoja droga wczoraj pierwszy raz bylem w knajpie gdzie bylo napalone... Tak mi przeszkadzalo, ze tylko godzine wytrzymalem, potem pozegnalem sie ze znajomymi i nie moglem sie doczekac az na swieze powietrze wyjde

Strona 28 z 79 PierwszyPierwszy ... 1826272829303878 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów