Ja uwazam ze kupno nikona d60 jest raczej błędem. Lepiej kupic d40 albo dolozyc do d80. I mam pytanko, czy d60 wspolpracuje z sb800 i 900 czy tylko z 600 ?
Szukaj
Ja uwazam ze kupno nikona d60 jest raczej błędem. Lepiej kupic d40 albo dolozyc do d80. I mam pytanko, czy d60 wspolpracuje z sb800 i 900 czy tylko z 600 ?
i cos czuje w kosciach, ze moze zniaknac rownie szybko i spontanicznie jak sie pojawila.
A do tematu - gratuluje wyboru D60. Popstrykasz, zakochasz sie i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie, az do zakupu wyzszego modelu.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
No moze troche przesadzilem, sam mam d60
Powtorze:czy d60 wspolpracuje z sb800 i 900 czy tylko z 600 ?
Współpracuję.
Ale bodajże nie obsługuje wszystkich funkcji.... Prawdę piszę? (Body mam na myśli)
D40/40x/60 nie mają trybu Commander/Sterowonik błysku - czyli nie wyzwolisz bezprzewodowo lampy w trybie remote.
Witam.
Niedawno kupiłem ten model nikona z obiektywem 18-55 mm F/3,5-5,6G AF-S VR DX.
I mam problem gdyż aparat niedokładnie odzwierciedla kolor fioletowy (nie jego wszystkie odcienie, przy fiolecie wpadającym w bordo lub z odcieniem czerwonym problem nie występuje), przy użyciu lampy lub na dworze gdy pada na ten kolor światło słoneczne. Kolor fioletowy na zdjęciu jest wtedy niebieski, jedynie w pomieszczeniu przy słabym oświetleniu i nieużywaniu lampy aparat potrafi dopiero go w sposób odpowiedni odzwierciedlić.
Moje pytanie brzmi czy to jest typowa wada tego modelu? czy po prostu problem tkwi w czymś innym. Próbowałem robić zdjęcia w różnych trybach i niestety nic to nie dało.
a może po prostu masz zły balans bieli? I tu tkwi Twój problem? Sprawdź..
obiecuję, przeczytam regulamin...
Skontaktuj się z nami