Close

Strona 52 z 95 PierwszyPierwszy ... 242505152535462 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 950
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Troche to dziwne - pare czerstwych sampli rozpetalo ostra dyskusje, a po filmie cisza...

Domyślnie

trudno się mówi, jak zęby leżą na podłodze
    Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
    www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Spadajaca szczena pewno po drodze polamala wszystkim paluchy... no ale nic

Na necie glosy, ze Canon powinien wyslac Vincentowi koszyk eLek i pomaranczy za ten film...

Domyślnie

Vincent ma juz koszyk elek

kur... przeciez to jest tortura... siedze od 10.30 w robocie i nie mam jak obejrzec tego filmu....

tyle godzin...

Domyślnie

Zastanawiam się czy dodanie funkcji filmowania jest odpowiedzią na rzeczywiste potrzeby rynku czy tylko durną pogonią za nowością. Kamer HD na rynku nie brakuje, więc trudno tu mówić o przełomie.

Co będzie następne ?

• MP3 - samotny paparazzi czający się dwie doby w krzakach na pewno doceni tę funkcjonalność, a może
    • slot na kartę SIM - dla korespondentów wojennych jak znalazł.

Pisałem o tym w innym wątku, więc nie będę się powtarzał, ale mam wrażenie, że rozwój DSLR wkroczył na drogę, po której od dawna kroczą już telefony komórkowe.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekm Zobacz posta
    Zastanawiam się czy dodanie funkcji filmowania jest odpowiedzią na rzeczywiste potrzeby rynku czy tylko durną pogonią za nowością. Kamer HD na rynku nie brakuje, więc trudno tu mówić o przełomie.

Co będzie następne ?

• MP3 - samotny paparazzi czający się dwie doby w krzakach na pewno doceni tę funkcjonalność, a może

Pisałem o tym w innym wątku, więc nie będę się powtarzał, ale mam wrażenie, że rozwój DSLR wkroczył na drogę, po której od dawna kroczą już telefony komórkowe.
    zwykłym rozwinięciem obecnych w body technologii (vide AF z kontrastem krawędziowym, liveview) - 40D też można po poprawkach zmusić do filmowania
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Zerknij na ten materiał i w części o nowej piątce posłuchaj co powiedział Canonowi gość, który wygrał WPF (nota bene robi 5D).
    http://www.canon-europe.com/thefutureofphotography
    Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
    www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    zwykłym rozwinięciem obecnych w body technologii (vide AF z kontrastem krawędziowym, liveview) - 40D też można po poprawkach zmusić do filmowania
    OK, ale po co ?
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Co będzie następne ?

Dla tych znudzonych paparazzi koniecznie gierki i możliwość przeglądania internetu itp.

Za kilka lat robienie zdjęć będzie tylko mało istotnym dodatkiem w aparacie niewiadomo dlaczego nadal nazywanym fotograficznym. Już teraz znacznie więcej pisze się o filmach niż zdjęciach z C5Dmk2 i taki będzie kierunek rozwoju, czy nam się to podoba czy nie.

Domyślnie

OK, ale po co ?
    Marku, no jak jakaś funkcja już jest (lub można ją dodać małym nakładem kosztów)... to daczego nie wykorzystać potencjału marketingowego do głownego celu producenta sprzętu, tj. DO ZWIĘKSZENIA SPRZEDAŻY
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Strona 52 z 95 PierwszyPierwszy ... 242505152535462 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów