Troche to dziwne - pare czerstwych sampli rozpetalo ostra dyskusje, a po filmie cisza...![]()
Szukaj
Troche to dziwne - pare czerstwych sampli rozpetalo ostra dyskusje, a po filmie cisza...![]()
trudno się mówi, jak zęby leżą na podłodze![]()
Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com
Spadajaca szczena pewno po drodze polamala wszystkim paluchy...no ale nic
Na necie glosy, ze Canon powinien wyslac Vincentowi koszyk eLek i pomaranczy za ten film...![]()
Vincent ma juz koszyk elek
kur... przeciez to jest tortura... siedze od 10.30 w robocie i nie mam jak obejrzec tego filmu....
tyle godzin...![]()
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Zastanawiam się czy dodanie funkcji filmowania jest odpowiedzią na rzeczywiste potrzeby rynku czy tylko durną pogonią za nowością. Kamer HD na rynku nie brakuje, więc trudno tu mówić o przełomie.
Co będzie następne ?
- MP3 - samotny paparazzi czający się dwie doby w krzakach na pewno doceni tę funkcjonalność, a może
- slot na kartę SIM - dla korespondentów wojennych jak znalazł.
Pisałem o tym w innym wątku, więc nie będę się powtarzał, ale mam wrażenie, że rozwój DSLR wkroczył na drogę, po której od dawna kroczą już telefony komórkowe.![]()
X-T10, XF35, XF18-55, MK320
Zerknij na ten materiał i w części o nowej piątce posłuchaj co powiedział Canonowi gość, który wygrał WPF (nota bene robi 5D).
http://www.canon-europe.com/thefutureofphotography
Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com
Dla tych znudzonych paparazzi koniecznie gierki i możliwość przeglądania internetu itp.
Za kilka lat robienie zdjęć będzie tylko mało istotnym dodatkiem w aparacie niewiadomo dlaczego nadal nazywanym fotograficznym. Już teraz znacznie więcej pisze się o filmach niż zdjęciach z C5Dmk2 i taki będzie kierunek rozwoju, czy nam się to podoba czy nie.
Skontaktuj się z nami