Szukaj
Teoretycznie tak, tylko, że póki co tryb video nie umniejsza możliwości 5D. Jest to dalej fantastyczny aparat i daj Boże każdej lustrzance takie osiągi.
Żeby było jasne: nie jestem żadnym orędownikiem techniki video. Powiem więcej - ja jej nawet specjalnie nie lubię. Zastanawia mnie tylko to larum na temat 5D / video mode.
Ostatnio edytowane przez Erie ; 23-09-2008 o 19:35 Powód: łączenie wpisów
Trąci mi to czarnowidztwemale kopii kruszyć nie będę. Przypomnę tylko, że póki co video miało zabić muzykę, komputery miały zabić książki (a jak dotąd zabiły tylko instrukcje obsługi
) a DVD miało zabić kino - to tak na prędce. Na szczęście nic z tego póki co się nie ziściło, choć czytelnictwo u nas w narodzie (raczej nie za sprawą komputerów) spadło prawie do zera
EDIT
W razie czego Canon przejdzie do historii jako firma, ktOra zabiła fotografię![]()
Ostatnio edytowane przez spiritwood ; 23-09-2008 o 19:42
A tak na poważnie to ja nie mam nic naprzeciwko aby upakowali w te aparaty jak najwięcej. Jeśli technologia na to pozwala i główna funkcja aparatu, czyli dobrej jakości zdjęcia, na tym nie ucierpi, to ja jestem za tym. Mam teraz kieszenie powypychane różnym żelastwem od czego aż spodnie mi spadają, tak więc jak by to wszystko upchać w aparat, to nawet byłoby lepiej - telefon, ipod, internet, gps, kamerę, latarka, komputer, kalendarz, notatnik, arkusz kalkulacyjny, zegarek, budzik, telewizja satelitarna, cokolwiek przyjdzie do głowy. W końcu te wszystkie gadżety to nic więcej jak jakiś tam miniaturowy układek scalony, co w dobie miniaturyzacji wszystko się powinno zmieścić na małym paznokciu. Więc w czym problem?
Skontaktuj się z nami