Dlatego nie ma co sie stresowac, poprostu jak to moj kolega mawia "jedni lubia pomarancze a jedni jak im stopy smierdza"...
Szukaj
Dlatego nie ma co sie stresowac, poprostu jak to moj kolega mawia "jedni lubia pomarancze a jedni jak im stopy smierdza"...
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
Wiedziałem, że zostanę zlinczowany. Spodziewałem się. Ale powiedzmy sobie szczerze. Apple jest dla fanatyków i hobbystów. Świadczą o tym choćby wpisy w tym wątku. Może Was podniecają systemy operacyjne. Ja zajmuję się wykorzystaniem komputerów do pracy. Sieciowe oprogramowanie obsługujące pewną instytucję. Inny punkt widzenia bo inne zastosowania i inne problemy. Tu wyłącznie pc. Konćówki na Windzie XP, docelowo Linux.
System operacyjny to tylko jeden z wielu elementrów układanki. Takie są realiaI nie wynikają z umiłowania M$.
EDi .:. nabi.pl
[D200 : SB900 : Nkr 18-70-300 : Sgm 18-50/2.8 : Ptn 50/1.8 : 3M5A 500/8]
Widzisz,
Problem dyskusji z Tobą polega na tym, że nie potrafisz oddzielić dyskusji od emocji. Wyobraź sobie, że wielu z nas wykorzystuje Maca do pracy, tylko akurat trochę innej niż oprogramowanie sieciowe. Czy Ten fakt upoważnia nas do dyskredytowania Twojej osoby tak jak Ty dyskredytujesz nas w swoim poście? Pamiętaj, że na forach internetowych nie masz do czynienia tylko i wyłącznie z piętnastolatkami (piętnastolatkowie - bez urazy) ale z osobami o bardzo dużym doświadczeniu i DOROBKU zawodowym, jak choćby kolega rabijki. Następnym razem zastanów się co piszesz.
A już sensu pisania zdania "Apple jest dla fanatyków i hobbystów" kompletnie nie widzę. Ręce opadają...
EDIT
Mówiłeś samek, sam słyszałem![]()
Ostatnio edytowane przez spiritwood ; 17-09-2008 o 12:39
W swojej wieloletniej pracy spotkałem tylko 1 raz oprogramowanie do "zarządzania firmą" na makówce.
W agencji reklamowej. W żadnej poważnej firmie się tego nie stosuje. Wszyscy się mylą i stosują SAP'y, Dynamics'y, CDN'y, Symfonie itd? A banki to już ,o zgrozo, popełniają zbrodnię...Proponuję zamknąć konta bankowe
![]()
No i poczucia humoru użytkownicy Mac'a nie mają
Trochę dystansu...
pozdrawiam
Hehe! Peter, nie błaźnij się już, ok? Pracuj sobie na Windowsie, nic nas to nie obchodzi. My sobie będziemy pracowali na Macach, bo Windowsa już przerobiliśmy. Stać nas, to korzystamy. Więcej nawet, moje Japka świetnie na siebie zarabiają. Jak na hobbystę przystało.
EDi .:. nabi.pl
[D200 : SB900 : Nkr 18-70-300 : Sgm 18-50/2.8 : Ptn 50/1.8 : 3M5A 500/8]
Skontaktuj się z nami