Peter tak z ciekawosci ty administrujesz siecia ktora stoi na windowsie ?? :> bo az mnie zabolalo![]()
Szukaj
Peter tak z ciekawosci ty administrujesz siecia ktora stoi na windowsie ?? :> bo az mnie zabolalo![]()
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
ale się porobiło!Dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą (wolę te pierwsze
)
lecę na myapple forum - jakiż tam spokój z Makami w tle panuje...(na Nikon forum będę czytać wyłącznie o Nikonach
)
Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
Blog AgaPe
i chyba tak by bylo lepiejto moze ktos jakas madra pointe napisze i robmy EOT
![]()
Kolega, który siedzi naprzeciw administruje siecią (wszystko na pc):
-9 serwerów (unix, netware, sieć światłowodowa typu MAN oparta o operatora satelitarnego z większego miasta w Polsce)
-130 hostów
Windows to serwerowa pomyłka, duże wymagania a mała wydajność
Ja jestem tylko skromnym specjalistą (od oprogramowania klasy CRM). Czasem pomagam![]()
ja tylko tak gwoli przypomnienia ze to forum fotograficzne
i guzik nas obchodzi na jakim systemie pracuja w banku, zarzadzaja siecia itd
to nie sa zadne argumenty w tym miejscu
a dobry soft foto i przerozne pluginy jest i na jedna platforme i druga
a kazdy niech sobie wybierze na czym mu sie lepiej pracuje
Uff uffbo wlasnie pare razy widzialem sieci na Windowsie i to byla Mega pomylka
dlatego pytam
sorry za OT
![]()
Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
Blog AgaPe
Bo dziś każdy jest klikaczem, a więc i administratorem Windows. I każdy wszystko umie, czy student, czy ekonomista. Potem się okazuje, że wielu rzeczy nie wiadomo, że coś powinno działać, a nie działa itd.
Poza tym - co znaczy 'sieć na Windowsie'? Szerokie, niejasne, niedoprecyzowane pojęcie. Jak i większość opinii o systemach operacyjnych - wszystkich.
fakt niejasno napisalem
ale juz nie robmy oftopowchodzilo o server pracujacy pod Widowsem... ale juz EOT
![]()
Skontaktuj się z nami