Szukaj
pn
dla mnie szkoda czasu na dyskusje z toba
mialem na podworku takiego goscia ze szkoly specjalnej. on nigdy nie wiedzial o co chodzi ale zawsze mial racje i podobne puenty jak twoja. tez zawsze konczylem rozmowe na tym etapie.
mowiac wprost - zawsze mozesz na mnie liczyc w kwestiach merytorycznych. z taka dyskusja odsylam na podworko. na slasku mowi sie kole hasioka (przy smietniku).
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
nie mam zamiaru spokojnie reagowac na debilne zaczepki bez merytorycznej tresci.
Jestem użytkownikiem kompa od wielu lat. Tak się składa, że pc. Od czasów DOS'a. Dla mnie to narzędzie. System Windows XP. Może to żaden szał, niemniej działa. Mam kompa skonfigurowanego indywidulanie. Sam sobie wybrałem płytę główną, procesor, pamięci, dyski twarde, kartę graficzną, kartę dźwiękową, zasilacz, obudowę i w końcu oprogramowanie. Był to mój świadomy wybór. Dlaczego jakaś firemka ma decydować za mnie na czym mam pracować? Nie jestem przeciętną gospodynią domową. Nie jestem dzieckiem, które dostaje komputerek na komunię do nauki klikania i ewentualnie rozgniatania orzechów włoskich.
Tylko, że ja nie dorabiam do tego nadbudowy jak Lenin. Nie staram się nikomu wciskać niczego na siłę.
A udowadnianie cudowności Apple na podstawie szałowych wykresów i fps w doom czy quake mnie zwyczajnie śmieszy - źródło apple.pl. Zależy do czego kto używa komputer![]()
peter
zadales pytanie dlaczego mialbys?
dla niczego!!! nikt cie nie zmusza, nawet nie namawia. jestes swiadomy, chcesz se pogrzebac we wnetrzu kompa. twoja wola, twoje prawo, twoj wybor.
dlaczego jednoczesnie chcac miec takie prawa odmawiasz innym prawa do bycia traktowanym przez apple jak gospodyni domowa? mnie to na przyklad odpowiada!!!
widzisz roznica w tym ze macjuzerzy ciesza sie ze swoich kompow i nie neguja ( ci ktorych znam) pcjuzerow. pcjuzerom zas jakos strasznie zalezy na pokazaniu ze mac jest cos nie teges!!!
zastanow sie dlaczego
olo
pn, a uzywales kiedys MAC'a ??
czy Twoje rozwazania sa czysto teoretyczne ??
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
Skontaktuj się z nami