Close

Strona 51 z 371 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101151 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    kilkanascie razy napisano ze mac jest teraz budowany na intelu i za pomoca bootcampa instalujesz natywnie windowsa jakiego tylko chcesz byle legalnego. wiec dziecko cie nie wyrzuci.
    No to po co mi mac?!? Windowsa na intelu to mam i teraz.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

pn
    dla mnie szkoda czasu na dyskusje z toba
    mialem na podworku takiego goscia ze szkoly specjalnej. on nigdy nie wiedzial o co chodzi ale zawsze mial racje i podobne puenty jak twoja. tez zawsze konczylem rozmowe na tym etapie.
    mowiac wprost - zawsze mozesz na mnie liczyc w kwestiach merytorycznych. z taka dyskusja odsylam na podworko. na slasku mowi sie kole hasioka (przy smietniku).

olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

mialem na podworku takiego goscia ze szkoly specjalnej. on nigdy nie wiedzial o co chodzi ale zawsze mial racje i podobne puenty jak twoja.
    Ojej, spokojnie, kilka wdechow i herbatka z dziurawca zawsze pomoga.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

nie mam zamiaru spokojnie reagowac na debilne zaczepki bez merytorycznej tresci.

Domyślnie

nie mam zamiaru spokojnie reagowac na debilne zaczepki bez merytorycznej tresci.
    Ja do siebie mowilem.

Ty jak juz musisz, to trudno. Twoj problem.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Jestem użytkownikiem kompa od wielu lat. Tak się składa, że pc. Od czasów DOS'a. Dla mnie to narzędzie. System Windows XP. Może to żaden szał, niemniej działa. Mam kompa skonfigurowanego indywidulanie. Sam sobie wybrałem płytę główną, procesor, pamięci, dyski twarde, kartę graficzną, kartę dźwiękową, zasilacz, obudowę i w końcu oprogramowanie. Był to mój świadomy wybór. Dlaczego jakaś firemka ma decydować za mnie na czym mam pracować? Nie jestem przeciętną gospodynią domową. Nie jestem dzieckiem, które dostaje komputerek na komunię do nauki klikania i ewentualnie rozgniatania orzechów włoskich.
    Tylko, że ja nie dorabiam do tego nadbudowy jak Lenin. Nie staram się nikomu wciskać niczego na siłę.
    A udowadnianie cudowności Apple na podstawie szałowych wykresów i fps w doom czy quake mnie zwyczajnie śmieszy - źródło apple.pl. Zależy do czego kto używa komputer

Domyślnie

peter
    zadales pytanie dlaczego mialbys?
    dla niczego!!! nikt cie nie zmusza, nawet nie namawia. jestes swiadomy, chcesz se pogrzebac we wnetrzu kompa. twoja wola, twoje prawo, twoj wybor.
    dlaczego jednoczesnie chcac miec takie prawa odmawiasz innym prawa do bycia traktowanym przez apple jak gospodyni domowa? mnie to na przyklad odpowiada!!!

widzisz roznica w tym ze macjuzerzy ciesza sie ze swoich kompow i nie neguja ( ci ktorych znam) pcjuzerow. pcjuzerom zas jakos strasznie zalezy na pokazaniu ze mac jest cos nie teges!!!

zastanow sie dlaczego

olo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peter Zobacz posta
    Tylko, że ja nie dorabiam do tego nadbudowy jak Lenin.
    Właśnie swoim powyższym postem dorobiłeś i to całkiem niezłą.
    Pinot Noir

aortamag.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peter Zobacz posta
    Nie jestem przeciętną gospodynią domową. Nie jestem dzieckiem, które dostaje komputerek na komunię do nauki klikania i ewentualnie rozgniatania orzechów włoskich.
    Windows zdobyl swiat, uzywa go pewnie 99% ludzi, wiec sila rzeczy dziala efekt skali, takze przy problemach. A niszowe, malo znane systemy maja malo znane problemy.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

pn, a uzywales kiedys MAC'a ??
    czy Twoje rozwazania sa czysto teoretyczne ??
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Strona 51 z 371 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101151 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów