Close

Strona 61 z 234 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371111161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 3702

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

dodam jeszcze jedna ciekawostke, w poprzednim poscie pominalem roznice procesorow: 2.26GHz Apple i 2.66Ghz skladak, a chyba nie powinienem. Wszedlem bowiem sobie na Apple Uk Store i co zobaczylem? Apple kaze doplacic za zmiane 2 procesorow 2.26GHz na 2.66GHz az £1144.00. Az mnie zagielo.
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Ta oszczednosc 2000zl dla niektorych jest A oprogramowanie to sobie sprawi, ale pirackie Bo oprogramowania "lewego" na winde jest od cholery :P

Domyślnie

Cóż... kiedyś sam używałem piratów, dziś nie mam moralnego przyzwolenia by tak robić, jeżeli ktoś zrobił coś co mi ułatwia pracę to należy mu się gratyfikacja i osobiście nawet oprogramowania Adobe którego używam nie uważam za jakoś bajońsko drogie. Zwraca się dość szybko taki zakup. Ja już właściwie zdecydowałem się na stację roboczą MAC'a. Powiem tak, kupię, najwyżej będę miał pretensje do samego siebie ale sądząc po tym jak mi się z tym systemem pracowało to będzie fajnie.

Domyślnie

Bo była seria iMac z i7 że się psuły bardzo, ale to już naprawili. Na forum myapple czytałem też, że ludziom od gorącego zasilacza w obudowie żółknieje ekran czasem i że wentylator zasysa kurz pod matrycę. Ale dla mnie to niesprawdzone info o tyle, że sam tego nie widziałem bo na iMac nie pracowałem dłużej niż parę min w ispot

Domyślnie

grudzinsky... przeczytaj jeszcze raz dokladnie zestaw Skladak: na koncu jest zawarty w cenie Windows 7 Ultimate Box, po drugie zauwaz ze dalem do skladaka procesor 2.66GHz, za ktory apple kaze sobie doplacic ponad 1000 funtow (sick!) wiec nie jest to tylko oszczednosc 2000 pln
    w zestawie Apple na stronie Cortlandu nie ma pakietu iWork, jest tylko iLife - nie wiem, nie widzialem tego pakietu wiec nie bede szukal odpowiednika pod windows

nie chce by ktos zrozumil mnie zle, nie mam nic przeciwko Apple czy innym firmom. Kupujac server do firmy tez zdalbym sie na produkt IBM, HP, Dell czy innej. Odnioslem sie tylko do wypowiedzi jednego z uzytkownikow, ktory zasegurowal ze koszt zlozenia podobnej maszyny bedzie wiekszy niz produktu Apple...
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Ten wątek pomimo, że osiągnął już gigantyczne rozmiary to wciąż mnie zaskakuje
    Od kilku lat używam iMaca i od prawie roku MacBookaPro 13 calowego.
    Andrzej Olender niestety ma rację - iMac ma kiepski panel. Pisał o tym również Czornyj w wątku o monitorach.
    Mój od kilku miesięcy również ma efekt "ducha" MBP na szczęście działa świetnie jak narazie.
    Ponieważ chwilowo nie będzie raczej mowy o Macu Pro, jednak Nec 2490 lub PA241W stanie niedługo obok, bo już ciężko pracować.
    Co do jednego muszę się zgodzić - ceny na podzespoły Maca Pro są chore. Np Raid Card - 630 Euro
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Dziś apple wprowadziło nowe mini ale cacuszko !!! wbudowany zasilacz, czytnik sd, hdmi.
    2.4GHz : 320GB

* 2.4GHz Intel Core 2 Duo
    * 2GB memory
    * 320GB hard drive1
    * 8x double-layer SuperDrive
    * NVIDIA GeForce 320M graphics
    * Mac OS X Snow Leopard

oraz wersja server
    2.66GHz : Dual 500GB

* 2.66GHz Intel Core 2 Duo
    * 4GB memory
    * Dual 500GB 7200-rpm hard drives1
    * NVIDIA GeForce 320M graphics
    * Mac OS X Server Snow Leopard

Oszczędny w słowach Awatar Wiewioor
    Miasto
    Gdańsk, PL / Floryda, USA

Domyślnie

Czytnik mogli dać z przodu, ale i tak jest to super cacko.
    Brak stopki

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Wygląd ładny, ale niepraktyczny.
    - SD z tyłu
    - włącznik z tyłu (WTF?!)
    - wszystkie USB z tyłu i obok siebie? 2 większe pendrive'y i wszystko zajęte :/
    No i te 320 GB dysku to kiepski żart... :/

Strona 61 z 234 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371111161 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów