Close

Strona 14 z 47 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 470

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P.M. Zobacz posta
    (....)
    Ja mam nadzieje, że jutro pokażą puszkę z ISO 100-6400, 16 mpix, boost do 25600, 5fps, lepszym body i lepszym AF-em, a wtedy cena D700 spaaaadnie No i wreszcie wszyscy przestaną się znęcać nad biednym, starym 5D.
    Ale w cropie - więc cena nie spadnie.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu_lhotse Zobacz posta
    Coś czuję ze nowej 5ki narazie nie będzie....czy zdarzyło się kiedyś,że bez ''wycieków'' Canon pokazał coś nowego na jakichkolwiek targach?
    Podobno nowe 5d ma byc pokazane we wrzesniu, cos kolo targow albo jakos po premierach sony/nikon .. ze to jakis nowy zabieg martetidody ( cos na zasadzie "teraz my kur.." <- nikon/sony a kilka dni : "teraz kur.. my" <- canon ).

Co do samego 50d to podejrzewam nowy trend zaczerpniety chyba z kompaktow. Wysokie, "te podbijane" iso prawdopodobnie beda z przy kolejnych stopniach sraw. Wydaje sie to byc calkiem sensownym podejsciem. Duza rozdzielczosc zwykle jest wymagana przy zastosowaniu niskiego iso. W wysokich iso zwykle wystarcza 6-8Mpix (poziom AdvancedAmateur/Prosumer) wiec taki mniej szumiacy sRaw, powinien zalatwiac sprawe.

Polecam "proroczego" posta przytoczonego na forum CB : http://www.fredmiranda.com/forum/topic/679757 .
    calosc mimo ze brzmi jak SF wydaje sie mocno trzymac kupy...

pozdr.
    pozdrawiam
    Mirek$

Domyślnie

Ale jak widać takie felerne przypadki się zdarzają. Kontrola jakości siada?

tu, na forum jeden z userow pisał, że siadła mu migawka w d3 po kilku tysiach. inny musiał sobie pokleić d3 plasteliną i nawtykał w niego zapałek, żeby w ogóle dzialał - wyglądało to i śmiesznie i strasznie, widziałem. to co, kontrola jakości produkcji topowej puszki siada?

to jest właśnie forumowa demagogia: komus tam, gdzieś, kiedyś, siadło. coś. no, ale wnioski na skale całej produkcji.

Domyślnie

Ja mam nadzieje, że jutro pokażą puszkę z ISO 100-6400, 16 mpix, boost do 25600, 5fps, lepszym body i lepszym AF-em, a wtedy cena D700 spaaaadnie No i wreszcie wszyscy przestaną się znęcać nad biednym, starym 5D.
    nie sądzę, żeby nowe FF pokazali jutro. jeśli pokazą coś jutro, to 50d, zaś "większa" puszka powinna pojawić sie dopiero na targach. tak drzewiej bywało z premierami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    jeśli pokazą coś jutro, to 50d
    I moje nowe szkiełko
    NYCH - Americana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    I moje nowe szkiełko
    na 18-200 ostrzysz ząb?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale w cropie - więc cena nie spadnie.
    hehe... naprawdę śmiesznie to będzie jeśli canon pokaże to 50D, ale nie pokaże następcy 5D Prawda jest taka, że wszyscy posiadacze chwalą obrazek z 5D (no bo nadal się broni) ale wielu czeka już od dłuższego czasu wypatruje następcy...
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Pawlak Zobacz posta
    hehe... naprawdę śmiesznie to będzie jeśli canon pokaże to 50D, ale nie pokaże następcy 5D Prawda jest taka, że wszyscy posiadacze chwalą obrazek z 5D (no bo nadal się broni) ale wielu czeka już od dłuższego czasu wypatruje następcy...
    nie, to nie tak... 5D ma AF, ktorym sie nie da robic zdjec (jeszcze rok temu sie dalo,
    ale teraz juz nie) ale obrazowanie... jak wyjdzie nastepca to to obrazowanie bedzie
    do d... natomiast jak nie wyjdzie, to bedzie nadal "najlepsze w swojej klasie"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    na 18-200 ostrzysz ząb?
    Też
    NYCH - Americana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Też
    24-70 IS, 35-70/2? to ostatnie nabyłbym własnoręcznie

Strona 14 z 47 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów