Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 65

Wątek: Prosta fotka

Domyślnie

Tak mała GO, że zdjęcie wygląda mało autentycznie.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

A pewnie, zawsze jakaś dziura w całym się znajdzie przecież

Davidzie, ja bym chętnie zobaczył jakieś Twoje fotki...
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    A pewnie, zawsze jakaś dziura w całym się znajdzie przecież

Davidzie, ja bym chętnie zobaczył jakieś Twoje fotki...
    Nie zobaczysz niestety, ale nie mówimy, tu o moich, ale o Andrzejowych zdjęciach.

A zarzut jest dość poważny.
    NIKON

Domyślnie

[QUOTE=david555;620286]Nie zobaczysz niestety, ale nie mówimy, tu o moich, ale o Andrzejowych zdjęciach.

Ach, naturalnie.

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    A zarzut jest dość poważny.
    Zarzut? Wybacz, nie chciałem cię urazić. Po prostu o wiele lepiej wiedziałbym, o co ci chodzi, gdybym mógł popatrzeć, jak to powinno wyglądać w wykonaniu poprawnym, którego - mniemam - dokonałeś nie raz. To tak jak z nauką tańca; o wiele łatwiej uczyć się od kogoś, kto może pokazać kroki niż od kogoś, kto widział raz "Dirty Dancing" i boskiego Patricka
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Zdjecia , szczególnie pirwsze rewelacyjne.
    David - zarzut bez sensu - tylko po to chyba , żeby sie przyczepić. T co istotne w tym zdjeciu jest wyeksponowane przez taka a nie inna właśnie GO. Po co w tego rodzju fotografii np. wyraźne listki na drzewie. Może gdyby były bliżej i jakoś wspłgrały z modelką , albo chociaż były jakies wyjątkowe- a tak ot parkowa alejka jakich wiele i wyjątkowa dla autora modelka - wszystko na swoim miejscu i we własciwych proporcjach.
    Pozdrawiam
    Waldek
    ---------------------
    www.foto-front.com

aparat i psy

Domyślnie

hedgehog, nie martw się, Andrzej dobrze wie o czym mówię i to do niego kieruję te słowa.
    NIKON

Domyślnie

Tak mała GO, że zdjęcie wygląda świetnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    hedgehog, nie martw się, Andrzej dobrze wie o czym mówię i to do niego kieruję te słowa.
    Wspaniale. Ucieszyłeś mnie, za nic w świecie nie chciałbym cię urazić...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez whatsilenceknows Zobacz posta
    Tak mała GO, że zdjęcie wygląda świetnie.

Widać, lubisz bajki i w tym kontekście, to i owszem.
    NIKON

Domyślnie

A tak na poważnie i _zupełnie_ nie złośliwie - Davidzie, możemy zobaczyć coś Twojego autorstwa? Bo tak przeglądam wątki, przeglądam i nic nie widzę, a naprawdę chętnie i bez chęci dopieczenia ci (bo i po co) zobaczyłbym, jakie jest Twoje praktyczne spojrzenie na fotografię. Wszyscy uczymy się od innych... Jestem pewien, że mógłbyś pokazać coś inspirującego.

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów