Close

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 65

Wątek: Prosta fotka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    A tak na poważnie i _zupełnie_ nie złośliwie - Davidzie, możemy zobaczyć coś Twojego autorstwa? Bo tak przeglądam wątki, przeglądam i nic nie widzę, a naprawdę chętnie i bez chęci dopieczenia ci (bo i po co) zobaczyłbym, jakie jest Twoje praktyczne spojrzenie na fotografię. Wszyscy uczymy się od innych... Jestem pewien, że mógłbyś pokazać coś inspirującego.
    Jak umiesz używać "szukajki", to wyszukaj teksty, gdzie tłumaczę, dlaczego nie publikuję zdjęć w internecie.
    Tyle razy już to mówiłem, ze już mi się nie chce.
    Chyba w stopce, będę musiał napisać, czy coś w tym guście.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Jak umiesz używać "szukajk"i, to wyszukaj teksty, gdzie tłumaczę, dlaczego nie publikuję zdjęć w internecie.
    A, w porządku. Zaraz popatrzę. Dzięki
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Widać, lubisz bajki i w tym kontekście, to i owszem.
    W fotografii, owszem, w literaturze - niekoniecznie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    A, w porządku. Zaraz popatrzę. Dzięki
    Niestety, nie znalazłem w opasłych 20 stronach historii Twego postowania uzasadnienia dla Twojej wypowiedzi. Forum trzyma tylko w miarę świeże posty w historii użytkownika, widać z tego. Cóż, trudno.

Mimo wszystko, gdybyś kiedyś zechciał uchylić rąbka tajemnicy i zaprezentować zgromadzeniu swoje (nie wątpię w to!) zrywające beret i wtłaczające w asfalt codzienności prace - uczyniłbyś me artystyczne życie o wiele bardziej wartościowym!

Czekam z niecierpliwością, a na razie popatrzę jeszcze na tą zepsutą fotografię Andrzeja; działa ona kojąco na mój prosty, laicki mózg.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

nie no Andrzej, skopałeś te foty
    a ta GO, to już przesada - sztuczna jak cholera

P.S. dlaczego nie jestem zdziwiony, że David znowu się czepia
    David...
    skoro nie pokazujesz swoich rewelacyjnych zdjęć w sieci, to bardzo bym cię prosił o info gdzie można zobaczyć twoje zdjęcia...
    piszę to całkiem poważnie i nie mam zamiaru cię urazić, gdyż z racji twojego wieku (co często podkreślasz) należy się zachować elegancko
    często jestem w Łodzi i może moglibyśmy się spotkać (zapraszam na obiad) - pokazałbyś jak się robi prawdziwe zdjęcia...
    przecież jak się uczyć, to od najlepszych...

z drugiej strony David to...
    "prawdziwa sztuka krytyk się nie boi"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tito Zobacz posta
    nie no Andrzej, skopałeś te foty
    a ta GO, to już przesada - sztuczna jak cholera

P.S. dlaczego nie jestem zdziwiony, że David znowu się czepia
    David...
    skoro nie pokazujesz swoich rewelacyjnych zdjęć w sieci, to bardzo bym cię prosił o info gdzie można zobaczyć twoje zdjęcia...
    piszę to całkiem poważnie i nie mam zamiaru cię urazić, gdyż z racji twojego wieku (co często podkreślasz) należy się zachować elegancko
    często jestem w Łodzi i może moglibyśmy się spotkać (zapraszam na obiad) - pokazałbyś jak się robi prawdziwe zdjęcia...
    przecież jak się uczyć, to od najlepszych...

z drugiej strony David to...
    "prawdziwa sztuka krytyk się nie boi"
    Wolałbym, abyś tą rozmowę prowadził na PW, bo to nie miejsce w cudzym wątku.
    Nie sądzę jednak, aby była ona owocna, bo to ja sam decyduję, komu zaufać.
    Chcesz, napisz, nie to, nie, ale publicznie się nie popisuj.

Pozdrawiam. David
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Wolałbym, abyś tą rozmowę prowadził na PW, bo to nie miejsce w cudzym wątku.
    Nie sądzę jednak, aby była ona owocna, bo to ja sam decyduję, komu zaufać.
    Chcesz, napisz, nie to, nie, ale publicznie się nie popisuj.

Pozdrawiam. David
    napiszę Szanowny Kolego na 100% jak będę jechał do Łodzi...

co do popisywania się, to chciałem zauważyć, że Ty to robisz prawie w każdym ze swoich 4000 postów

Andrzeju...
    super zdjęcia...
    bardzo żałuję, że nie byłem na tyle konsekwentny w tworzeniu albumu dla mojego syna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tito Zobacz posta
    napiszę Szanowny Kolego na 100% jak będę jechał do Łodzi...

co do popisywania się, to chciałem zauważyć, że Ty to robisz prawie w każdym ze swoich 4000 postów

Andrzeju...
    super zdjęcia...
    bardzo żałuję, że nie byłem na tyle konsekwentny w tworzeniu albumu dla mojego syna
    Pisz na PW, albo kończymy te brednie.
    W tym wątku cię żegnam.
    David
    NIKON

Domyślnie

No i znowu jestem pod wrażeniem...
    Lubię Twoje zdjecia
    Gratuluję
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

Panie Andrzeju, jedno co można powiedzieć o Pana zdjęciach, to to, że Pana dzieci będą kiedyś bardzo wdzięczne, za to, że np. na lekcji języka angielskiego na studiach nikt, nie zrobi prezentacji na temat "Przedstawienia swojej osoby" takiej jak one - wszystko oczywiście dzięki takim zdjęciom jakie zrobił ich ojciec.
    Nie przytaczam tego przykładu z kosmosu. Dawno temu na studiach na lekcji języka angielskiego przygotowywaliśmy prezentacje na temat "Swojej osoby" i właśnie wtedy uświadomiłem sobie kompletny brak jakiejkolwiek dokumentacji fotograficznej - nie wspominając o mistrzowskich fotach, jakie mają Twoje dzieci.
    Można powiedzieć, że trzeba im pogratulować talentu ojca.

Mój syn skończył w zeszłym tygodniu 2 lata. Robię i będę robił wszystko, aby mógł się kiedyś pochwalić TAKIMI zdjęciami, choć trochę podobnymi do Twoich.

Pozdrawiam.

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów