Szukaj
W fotografii, owszem, w literaturze - niekoniecznie.Widać, lubisz bajki i w tym kontekście, to i owszem.![]()
Niestety, nie znalazłem w opasłych 20 stronach historii Twego postowania uzasadnienia dla Twojej wypowiedzi. Forum trzyma tylko w miarę świeże posty w historii użytkownika, widać z tego. Cóż, trudno.
Mimo wszystko, gdybyś kiedyś zechciał uchylić rąbka tajemnicy i zaprezentować zgromadzeniu swoje (nie wątpię w to!) zrywające beret i wtłaczające w asfalt codzienności prace - uczyniłbyś me artystyczne życie o wiele bardziej wartościowym!
Czekam z niecierpliwością, a na razie popatrzę jeszcze na tą zepsutą fotografię Andrzeja; działa ona kojąco na mój prosty, laicki mózg.![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
nie no Andrzej, skopałeś te foty
a ta GO, to już przesada - sztuczna jak cholera
P.S. dlaczego nie jestem zdziwiony, że David znowu się czepia
David...
skoro nie pokazujesz swoich rewelacyjnych zdjęć w sieci, to bardzo bym cię prosił o info gdzie można zobaczyć twoje zdjęcia...
piszę to całkiem poważnie i nie mam zamiaru cię urazić, gdyż z racji twojego wieku (co często podkreślasz) należy się zachować elegancko
często jestem w Łodzi i może moglibyśmy się spotkać (zapraszam na obiad) - pokazałbyś jak się robi prawdziwe zdjęcia...
przecież jak się uczyć, to od najlepszych...
z drugiej strony David to...
"prawdziwa sztuka krytyk się nie boi"
No i znowu jestem pod wrażeniem...
Lubię Twoje zdjecia
Gratuluję
Pozdrawiam
Maja
Panie Andrzeju, jedno co można powiedzieć o Pana zdjęciach, to to, że Pana dzieci będą kiedyś bardzo wdzięczne, za to, że np. na lekcji języka angielskiego na studiach nikt, nie zrobi prezentacji na temat "Przedstawienia swojej osoby" takiej jak one - wszystko oczywiście dzięki takim zdjęciom jakie zrobił ich ojciec.
Nie przytaczam tego przykładu z kosmosu. Dawno temu na studiach na lekcji języka angielskiego przygotowywaliśmy prezentacje na temat "Swojej osoby" i właśnie wtedy uświadomiłem sobie kompletny brak jakiejkolwiek dokumentacji fotograficznej - nie wspominając o mistrzowskich fotach, jakie mają Twoje dzieci.
Można powiedzieć, że trzeba im pogratulować talentu ojca.
Mój syn skończył w zeszłym tygodniu 2 lata. Robię i będę robił wszystko, aby mógł się kiedyś pochwalić TAKIMI zdjęciami, choć trochę podobnymi do Twoich.
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami