Tak mała GO, że zdjęcie wygląda mało autentycznie.
Szukaj
Tak mała GO, że zdjęcie wygląda mało autentycznie.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
A pewnie, zawsze jakaś dziura w całym się znajdzie przecież
Davidzie, ja bym chętnie zobaczył jakieś Twoje fotki...![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
[QUOTE=david555;620286]Nie zobaczysz niestety, ale nie mówimy, tu o moich, ale o Andrzejowych zdjęciach.![]()
Ach, naturalnie.
Zarzut? Wybacz, nie chciałem cię urazić. Po prostu o wiele lepiej wiedziałbym, o co ci chodzi, gdybym mógł popatrzeć, jak to powinno wyglądać w wykonaniu poprawnym, którego - mniemam - dokonałeś nie raz. To tak jak z nauką tańca; o wiele łatwiej uczyć się od kogoś, kto może pokazać kroki niż od kogoś, kto widział raz "Dirty Dancing" i boskiego Patricka![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Zdjecia , szczególnie pirwsze rewelacyjne.
David - zarzut bez sensu - tylko po to chyba , żeby sie przyczepić. T co istotne w tym zdjeciu jest wyeksponowane przez taka a nie inna właśnie GO. Po co w tego rodzju fotografii np. wyraźne listki na drzewie. Może gdyby były bliżej i jakoś wspłgrały z modelką , albo chociaż były jakies wyjątkowe- a tak ot parkowa alejka jakich wiele i wyjątkowa dla autora modelka - wszystko na swoim miejscu i we własciwych proporcjach.
hedgehog, nie martw się, Andrzej dobrze wie o czym mówię i to do niego kieruję te słowa.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Tak mała GO, że zdjęcie wygląda świetnie.
![]()
A tak na poważnie i _zupełnie_ nie złośliwie - Davidzie, możemy zobaczyć coś Twojego autorstwa? Bo tak przeglądam wątki, przeglądam i nic nie widzę, a naprawdę chętnie i bez chęci dopieczenia ci (bo i po co) zobaczyłbym, jakie jest Twoje praktyczne spojrzenie na fotografię. Wszyscy uczymy się od innych... Jestem pewien, że mógłbyś pokazać coś inspirującego.
Skontaktuj się z nami