Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 63

Wątek: Jaki plecak ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vasco5 Zobacz posta
    Macro
    czyżbym widział Wydział Chemii ?? ehhh jak ja nie lubiłem tam zajęć

a tak z innej beczki jak duża jest kieszeń na dodatkowe bzdety ??
    da się włożyć jakieś jedzenie, butelkę wody i bluzę?? (może głupie pytanie, ale na oczy nie widziałem Fastpack'a i nie wiem jakich jest gabarytów)
    Mała butelka wejdzie spokojnie (do większej 1,5 jest miejsce z boku - taka siateczka)
    Bluza wchodzi na styk

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu_cmg Zobacz posta
    Mała butelka wejdzie spokojnie (do większej 1,5 jest miejsce z boku - taka siateczka)
    Bluza wchodzi na styk
    Butelka 1,5L wejdzie też na styk i do górnej komory - na płasko położyć, to akurat daje sie zapiąć ekspres. To tak celem pokazania rozmiaru, bo faktycznie miejsce na butelkę jest z boku plecaka. Mniejsze butelki wejdą bez problemu. Sprawdzałem taką turystyczną kurtkę przeciwdeszczową - spokojnie wchodzi i jest jeszcze miejsce na jakieś kanapki, piwo etc (przynajmniej w wersji 200).

Cytat Zamieszczone przez vasco5 Zobacz posta
    Macro
    czyżbym widział Wydział Chemii ?? ehhh jak ja nie lubiłem tam zajęć
    Gorzej - Instytut Chemii Organicznej PAN
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matromanow Zobacz posta
    Pytanka...
    Sam poszukuje plecak do aparatu, ale...
    Czy w modelu ktory kupieles (Lowepro Fastpack 350) jest miejsce na laptopa? Czy po zaladowaniu go sprzetem foto, laptopem jest tam jeszcze dodatkowe miejsce (osobna kieszen) na jakies graty? Tak zeby zmiescial sie t-shirt, gacie, szczoteczka do zebow i recznik? Szukam czegos na weekendowe wypady. Musi byc na tyle "mobilne" zeby zmiescilo sie jeszcze powiedzmy wyposazenie "turystyczne"?
    Moze cos innego? Jakies doswiadczenia z tak zabieranym sprzetem?
    jest miejsce na laptopa, całkiem spore, nie wiem może czy 17cali by weszło ale HP,Dell,IBM,ibook, wszystkie 15,4 wchodzą z zapasem. Nad przedziałem foto jest spora kieszeń, tak na oko 4piwa w puszce się tam spokojnie zmieszczą.
    D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    A ja myślałem, że fastpack to taki klon Slingshoota i że można go przerzucać tak jak SS.
    A skoro nie, to nie wiem co w tym Fastpacku takiego ciekawego.
    komora na laptopa, pozatym fastpack jest większy od slinga, miałem w łapie oba największe wersje przed kupnem
    D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||

Domyślnie

Czyli warto kupic tego Fastpacka 350? Marwi mnie tylko ta komora trzecia... Laptop powinien wejsc - ja mam 15 cali a bede zmienila na jeszcze mniejszy. Sprzetu foto naraize za wiele nie mam wiec tym sie tez nie martwie.
    Czy ktos moze strzelic 2-3 zdjecia jak sie faktycznie prezentuje ta trzecia komora?
    Czy ten plecak jest wiekszy w porownaniu z modelem Naneu Pro K3L, albo LP Compudeypack?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matromanow Zobacz posta
    Czyli warto kupic tego Fastpacka 350? Marwi mnie tylko ta komora trzecia... Laptop powinien wejsc - ja mam 15 cali a bede zmienila na jeszcze mniejszy. Sprzetu foto naraize za wiele nie mam wiec tym sie tez nie martwie.
    Czy ktos moze strzelic 2-3 zdjecia jak sie faktycznie prezentuje ta trzecia komora?
    Czy ten plecak jest wiekszy w porownaniu z modelem Naneu Pro K3L, albo LP Compudeypack?
    zaraz zrobię

EDIT:

przepraszam że łóżka nie posłem

tak pi x drzwi ta kieszeń jest troszkę mniejsza od komory na sprzęt
    Ostatnio edytowane przez KJO ; 15-02-2008 o 20:58

Domyślnie

KJO w górnej komorze nie masz odpinanego piórnika (przynajmniej tak to wygląda)? ja do swojego dostałem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu_cmg Zobacz posta
    KJO w górnej komorze nie masz odpinanego piórnika (przynajmniej tak to wygląda)? ja do swojego dostałem.
    mam oczywiście, trzymam w nim baterie ale wyjąłem do "sesji"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekm Zobacz posta
    Fastpack to taki SlingShot bez funkcji "sling". Łyka natomiast laptopa, a SlingShot nie.

Fastback nosi się jak klasyczny plecak (na obu ramionach), więc przerzucenie go z pleców na brzuch raczej nie wchodzi w rachubę. Szybkie wyjmowanie aparatu wymaga więc nieco więcej ekwilibrystyki, o grzebaniu w torbie nie wspominając.

Slingshot 300 ma nieco większą komorę foto, ale mniejszą komorę górną.

Innymi słowy plecaki są podobne, ale nie takie same.

Który wybrać ? Zależy co komu potrzebne.
    Jest jeszcze jedna roznica. SlingShot 300 posiada "All weather cover" a FastPack nie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur B Zobacz posta
    Jest jeszcze jedna roznica. SlingShot 300 posiada "All weather cover" a FastPack nie!
    i całe szczęście że nie posiada

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów