Close

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: Jaki plecak ?

Domyślnie Jaki plecak ?

Witam szukam jakiegoś plecaka do Nikona D200 z podpiętym Nikkorem 70-300 VR i ewentualnie choć niekoniecznie MB-D200 dodatkowo Nikkor 18-70 może jakaś lampka, miejsce do przynajmniej 2 piw puszkowych i jakiś dupereli by się też przydało. Co polecacie ? W przyszłości planuje zakup obiektywu klasy 80-200 więc dobrze by było gdyby to był zakup na zaśke

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu_cmg Zobacz posta
    Witam szukam jakiegoś plecaka do Nikona D200 z podpiętym Nikkorem 70-300 VR i ewentualnie choć niekoniecznie MB-D200 dodatkowo Nikkor 18-70 może jakaś lampka, miejsce do przynajmniej 2 piw puszkowych i jakiś dupereli by się też przydało. Co polecacie ? W przyszłości planuje zakup obiektywu klasy 80-200 więc dobrze by było gdyby to był zakup na zaśke
    Lowepro Fastpack 350 i jeszcze się zmieści laptop
    D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KJO Zobacz posta
    Masz ten plecaczek? Czy ma on pas biodrowy? Zastanawiam się właśnie nad jego kupnem i nie za bardzo to widać na fotkach.
    Dobry fotograf to i Nikonem potrafi zrobić zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KJO Zobacz posta
    jakie plecaki Lowepro z linii Fastpack by jeszcze pasowały ?

Domyślnie

Ja mam Alphe (naneu), ale z K3 też miałem styczność.
    Ogólnie jest całkiem fajna.
    Ma trochę mniej miejsca od Alphy (i tu się trochę obawiam, czy pomieścisz to wszystko), górna komora jest na tyle duża, że pomieścisz 2 puszki piwa.

Ma też ten fajny stelaż oddzielający plecak od pleców (fajne podczas dłuższych wędrówek).

Minusem jest sposób wyjmowania sprzętu, bo plecak trzeba zdjęć z pleców i dopiero go otworzyć itd.

Domyślnie

Może TAMRAC Expedition 5 nosze w nim wszystko łącznie z osprzętem typu ładowarki i inne fitry czy instrukcje obsługi (a co mi tam) zdjęcia z wyposażeniem moge ci wysłać na majla, pas bodrowy jest jak i paski na "klate" więc wygodny bardzo, spędził ze mną tydzień w górach jak i tydzień w Rzymie, ma też paski do przytroczenia statywu. Jak dla mnie sprawdził się w 100%

Przepraszam się troche zapędziłem - nie nosze w nim D50 + S17-70 bo na to mam osobną torbę, ale reszta siedzi i ma całkiem wygodnie bez rozpychania się
    Ostatnio edytowane przez Gawronik ; 23-01-2008 o 22:55
    D200/N28-80 1:3.3-5.6G/N70-300G/SB600 /N17-55:2.8/S10-20:4-5,6/Fodor 135:2.8/N85:1.8/ F80+MB-16/ Tamrac Expedition 5

Domyślnie

ja używam slingshota 300 aw. Polecam, jeśli tego typu rozwiązanie Ci odpowiada.
    mieści się d200 z podpiętym 70-200 plus lekko 2 obiektywy, lampa i ze 3 puszki piwa by wlazły
    FX / DX + ultra szeroko przy 2,8 oraz całkiem wąsko też 2,8
    Photone.pl

Domyślnie

rychu_cmg, przyglądnij się temuhttp://images.google.pl/images?hl=pl...-8&sa=N&tab=wi
    Mam go już ładnych parę lat i szczerze polecam.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Witam,

Posiadam Naneu Pro Alpha - w części foto mam: D80+grip+70-300VR z założoną osłoną, SB800, KIT'a, osłonę do kita i generalnie jest miejsce na jaki aku czy coś niewielkiego. W część górną sześciopak wejdzie. Kieszeni nie liczę. Szczerze mówiąc jeśli na długość zmieściłby się jakiś 80-200/70-200 (są szersze niźli 70-300VR) to nie wiem czy KIT by wszedł...

Pozdrawiam,
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów