Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinekmm Zobacz posta
    Kronos28 czy warto kupować "Biblię" od razu czy zacząć od czegoś prostszego?
    ja najpierw kupilem "oficjalny podręcznik" a potem biblię
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Oszczędny w słowach Awatar marcinekmm
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    ja najpierw kupilem "oficjalny podręcznik" a potem biblię
    Tak więc i ja tak zrobię Dzięki jeszcze raz za rady!

Pzdr
    Marcin
    __________________ ? ___________________

Domyślnie

Tak więc i ja tak zrobię Dzięki jeszcze raz za rady!

Pzdr
    Marcin
    Trzeba trochę poczekać
    ff

Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    Faktycznie pozycja wygląda na dość ciekawą A wersję CS3 już mam na dysku więc zobaczymy dalej co z książką...

Domyślnie

Marcin, poszukaj w rodzinie kogoś z legitką studencką i kup sobie cs3 dla studentów - jedyne 175zł. Co do nauki - książki są fajne, ale baaardzo wielu rzeczy nauczysz się z tego forum - chociażby tutki Bombla i Stiga - wykorzystują sporą ilość funkcji PSa. No i nic nie zastąpi ćwiczeń z samym programem, czyli bierzesz fotę i się bawisz

Smile

Uważaj , bo ten program uzależnia!! ( oczywiście żartuję) Zaczynałam od czytania krótkich tutoriali i probowałam coś sama wykombinować. Tak na początek polecałabym zapoznać się z podstawami programu. Oficjalny podręcznik Adobe myślę że jest dobry na początek. Radziłabym raczej wybierać takie książki, które maja kolorowe fotografie. Na czarno- białych trudno zauważyć czasami działanie jakiegoś efektu. Później czytać, praktykować, bawić się i uczyć się na filmach instruktażowych. Dobrych książek jest sporo. I na początku może Ci sie wydawać, ze każda książka jest dobra Również w necie możesz znaleźć wiele stron, które poruszają temat Photoshopa w dość obszerny sposób. I nie przejmuj sie, że na początku możesz nie ogarniać wszystkich terminów. Wszystko przychodzi z czasem . Powodzenia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Marcin, poszukaj w rodzinie kogoś z legitką studencką i kup sobie cs3 dla studentów - jedyne 175zł. Co do nauki - książki są fajne, ale baaardzo wielu rzeczy nauczysz się z tego forum - chociażby tutki Bombla i Stiga - wykorzystują sporą ilość funkcji PSa. No i nic nie zastąpi ćwiczeń z samym programem, czyli bierzesz fotę i się bawisz
    Nie ma to sensu bo uzywanie programu na licencji kogos innego to zwykly pirat tylko za 175zl.
    Nikon

Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Co do nauki - książki są fajne, ale baaardzo wielu rzeczy nauczysz się z tego forum - chociażby tutki Bombla i Stiga - wykorzystują sporą ilość funkcji PSa. No i nic nie zastąpi ćwiczeń z samym programem, czyli bierzesz fotę i się bawisz
    No własnie chodzi mi o to aby złapać podstawy i przysłowiowego bakcyla - zresztą także uważam, że najlepsza nauka to praktyka

Dzięki i pozdrawiam!

Marcin

Domyślnie

Zna ktoś może: Photoshop 7/7 CE. Korekcja i separacja. Vademecum profesjonalisty?
    http://helion.pl/ksiazki/ph7kor.htm

Domyślnie

Faktycznie pozycja wygląda na dość ciekawą A wersję CS3 już mam na dysku więc zobaczymy dalej co z książką...
    juz jest
    ff

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów