Close

Strona 14 z 27 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 262

Domyślnie

Mam jedno pytanko czy warto wydać troszke więcej i kupić D40X czy zwykły D40 wystarczy ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fanblackenzo Zobacz posta
    Mam jedno pytanko czy warto wydać troszke więcej i kupić D40X czy zwykły D40 wystarczy ?
    http://fotopolis.pl/index.php?n=5679 <-- tu masz opis D40x w odniesieniu do D40.
    Zdecydowac musisz sam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fanblackenzo Zobacz posta
    D40 wystarczy. Za zaoszczędzone pieniądze kup jakąś książkę o fotografii cyfrowej, lub w ogóle o fotografii .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    D40 wystarczy. Za zaoszczędzone pieniądze kup jakąś książkę o fotografii cyfrowej, lub w ogóle o fotografii .
    w wiekszosci przypadkow dodaja ksiazke do d40, posiadam ja i moge swierdzic ze jest bardzo dobra dla poczatkujacych.

Jak dla mnie przy takiej roznicy cenowej miedzy d40 a d40x bardziej sie oplaca d40.
    D200, T17-50, N100 2.8MF, SB-24

Domyślnie

Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi pozdr.

Domyślnie

czy jezeli chodzi o statyw co powiecie na temat velbon sherpa ??ktory model najlepszy a moze zupelnie innej firmy ...chodzi mi tu o uniwersjalny taki jakim jest velbon z ktorego mozna zrobic statyw do makro. Czy D40 ma opcje zdjęć czarno- bialych... sepii itp. ??

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez wojtekwk1 ; 24-10-2007 o 18:14

Domyślnie

Ponawiam prośbę o odpowiedzi na moje pytania ^^

dziekuje i pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtekwk1 Zobacz posta
    Czy D40 ma opcje zdjęć czarno- bialych... sepii itp. ??
    Tak
    Canon Power Shot SX200 IS

Domyślnie

A co do kitowego obiektywu AF-S 18-55 wiadomo, że ostrzy automatycznie bo ma silniczek....a jak oceniacie jego dokonania tzw... jak wam sie nim foci na ile pozwala ...itp.

Oczywiście o dokoniania i wszystko co do obiektywu podlaczonego do D40

pozdrawiam i dziekuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtekwk1 Zobacz posta
    Czy warto zakupić D40 =D czy może szukać czegoś innego ( chodzi o inna markę - sorry ze tak pisze na forum nikona).
    Jeżeli chodzi o fundusze to właściwie te granice co D40. Proszę mi krótko opisać jak wam sprawuje się ten aparat w codziennym użytkowaniu itp. I takie pytanie mniej ważne kiedy D40 miał swoja premierę chodzi mi tu o rok.
    A także proszę o opinie na temat kitowego obiektywu...

Pozdrawiam i dziękuje z góry za napisane posty
    Moim zdaniem nie warto. Jeśli jesteś początkujący, a masz zamiar zgłębiać temat, to bardzo szybko się o tym przekonasz. Guzikologia zewnętrzna okrojona do granic bezsensu, brak śrubokręta. Uczciwie nie polecam.
    Fuji S3Pro || Nikkor 35/1.8G DX; 50/1.8D

Strona 14 z 27 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów