Close

Strona 14 z 22 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 212

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peecee Zobacz posta
    Wczoraj / przedwczoraj rozmawiałem z dwoma posiadaczami trójek i ... jedna pucha działa ok (Mike Patricka) druga na ponad 400 zdjęć zrobiła tylko 4 ostro reszta nie trafiona z fokusem !!!
    ...piszesz o D3 czy o "Marku trzecim" ?

Domyślnie

ja na pokazie canona miałem olbrzymie kłopoty z nowymi jedynkami 1 D i 1Ds. Ostre tam gdzie chciałem mam około 30% zdjęć.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 15-10-2007 o 23:20
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Biedni Ci naiwni co są zmuszani przez okrutny markeing Canona do używania tych badziewi . Niedługo już wszyscy przesiądą się na rewelacyjne nowe puszki Nikona i będzie święty spokój .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Biedni Ci naiwni co są zmuszani przez okrutny markeing Canona do używania tych badziewi . Niedługo już wszyscy przesiądą się na rewelacyjne nowe puszki Nikona i będzie święty spokój .
    No bez przesady... ci co posiądą nowe puszki nikona, też zostaną poczęstowani jakimś nie chcianym bonusem, tylko jeszcze nie wiemy jakim
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Trzeba będzie jeszcze tych marketingowców pozabijać, aby nie przeszli do sony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Pawlak Zobacz posta
    ci co posiądą nowe puszki nikona, też zostaną poczęstowani jakimś nie chcianym bonusem, tylko jeszcze nie wiemy jakim
    nie kracz ale kurcze, sprowokowałeś mnie do myślenia co mogą zrobić nie tak.
    "katalogowe" minusy już mają, ciekawe co 'wywinie" matryca. Banding? blooming?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

o canonie pisałem - przeca to wątek o canonie - ta jedna 3ka (nie wiem czy s) to dramat koleś stwierdził że chce zwrotu kasy i poczeka na "stabilną wersję"

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

http://www.quesabesde.com/noticias/c...uestras,1_3740 maly review i kilka sampli - po hiszpansku, wiec jakby ktos potrzebowal tlumaczenia to -> http://translate.google.com/translat...uestras,1_3740

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Pawlak Zobacz posta
    najwyraźniej błędna obsługa... autorytety na polskich forach już się wypowiedziały że to dotyczy tylko wyjątkowych sytuacji i na pewnoe nie mogło się zdażyć w 396 na 400 przypadków... Poza tym najwyraźniej ten użytkownik używał jakiegoś "niepolecanego" do pracy z tą puszką obiektywu np. 500f4 ( no bo kto by wpadł na pomysł 500tki do 1d ?

Jak to miło, że na forum nikona tak troszczycie się o tych biednych uzytkowników C., którzy męczyć sie muszą ze swoimi mareczkami
    Ze swojej strony (po 38.000 klatek) niestety nie jestem w stanie potwierdzić problemów z AF w mareczku, no ale ja to pewnie jestem dziecko szczęścia i dostałem egzemplarz walnięty w drugą stronę (tzn z działającym AF).

A swoją drogą, kiedyś chyba Ty do mnie dzwoniłeś zapytać, czy nie mam problemów z AF w moim d2x? zdaje się, że Ty miałeś ze swoim jakieś problemy? Masz nadzieję, że cam trzytysiąceileśtam będzie lepszy?

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    ja na pokazie canona miałem olbrzymie kłopoty z nowymi jedynkami 1 D i 1Ds. Ostre tam gdzie chciałem mam około 30% zdjęć.
    jakoś wcześniej nie zgłaszałeś tych problemów. przypomniało ci się po 2 tygodniach? naprawdę uważasz, że dwie topowe lustrzanki canona robią tylko co 3 zdjęcie ostre? po co wypisujesz takie bzdury?

może jak już piszesz coś takiego, to pokaż jakieś przykłady z exifem?
    Ostatnio edytowane przez sv ; 24-10-2007 o 10:44

Strona 14 z 22 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów