Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 212

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Duszniki Zdrój

Domyślnie Canon EOS-1Ds Mark III

ależ się nam ta konkurencja rozpędziła... może dzięki temu my doczekamy się pełnej klatki

http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6242

Domyślnie

polecam wątek "jakieś nowości" tam sie codziennie rozpisują na 20 stron o tym i tamtym

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Duszniki Zdrój

Domyślnie

hehe miałem awarie internetu więc mam pewne zaległości...

Domyślnie

Tak, te 21 MPx FF robi wrażenie, zwłaszcza że Mamiya ma 22 MPx. Sam jestem ciekaw takich porównań, bo SORRY, ale z D2Xs, to chyba byłoby nieporozumieniem porównywać... Cóż, albo Nikon wypuści wreszcie coś sensownego, albo pozostaje przesiadka na Canona...
    Ostatnio edytowane przez Tad_Bie ; 23-08-2007 o 07:25
    2x Fuji S5 Pro; MB-D200, Tokina 12-24 /4; Tamron 17-50 /2.8; Nikkor 18-105 /3.5-5.6 VR; Sigma 70-200 /2.8 APO HSM; Sigma Macro 50 /2.8; Nikon SB-900 i SB-800, Manfrotto, i conieco drobiazgów.

Domyślnie

Kupujesz 5D czy 1Ds marka III?

Na mnie wrażenie robi niskie iso.
    "Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."

Domyślnie

Prawda jest taka, że Nikon już się nie liczy w I lidze. Segment jego rynku przenosi się coraz niżej...
    Nikon D70s + Nikkor 18-70 + 1GB Sandisk UltraII + Coolpix 5400 + Zenit 122

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rico1973 Zobacz posta
    Prawda jest taka, że Nikon już się nie liczy w I lidze. Segment jego rynku przenosi się coraz niżej...
    taaaaa
    to po co jeszcze jestes na tym forum?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    taaaaa
    buraczanka...
    ma racje i tyle. segment I ligi to półka PRO czyli d2hs/d2xs do czego chcesz je porównac z canonem..?
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    taaaaa
    sailor no bez jaj - to moze zamknac dzial coolpixow? (a wlasciwie sugerujac sie aktualna frekwencja to wszystkie dzialy sprzetowe ponizej d1,d2 nie ciesza sie za duzym zainteresowaniem ).
    mnie jeszcze duuuzo brakuje by sie moc nazwac pierwszoligowym fotografem, wiec do pierwszoligowego sprzetu nie tesknie - widac kolega rico nie ma tego problemu

Domyślnie

to tylko zalezy co dla ciebie jest pierwsza liga.
    ja sie ciesze ze nikon nie szarpie sie za bardzo z czyms super, chyba bym nie mogl odmowic sobie kupna. a tak z canonem to chcialbym ale za duzy problem
    Andrzej

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów