Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 58

Wątek: Kasia

Domyślnie kutrka

miała kurtkę sztruksową?, chyba tak, widać że dla aparatu jest to wyzwanie.
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fushiro Zobacz posta
    Z tym zupełnie się nie zgodzę.
    Ale z czym fushiro sie nie zgadzasz? Z tym, ze ja wiem, ze nie poswiecil 200 godzin w psie? Z tym, ze jestem ciekaw nefa?
    Chyba jakies nieporozumienie z ta niezgoda.
    Nie wyrazalem zadnej opinii, z ktora mozna sie zgadzac lub nie.
    Jesli zas chodzi o twoje stwierdzenia to ja sie z nimi praktycznie we wszystkim zgadzam, wiec tym bardziej nie rozumiem czemu ty sie nie zgadzasz z czyms w moim poscie)
    pzdr
    irek

Domyślnie

A mi się podoba! Piękne oczy, naturalny, przemiły uśmiech. Trudno takie zdjęcie zrobić. Nie mówiąc, że piękna modelka . A kadr centralny, kto twierdzi, że zawsze musi być centralnie?? Oczy są w mocnym punkcie i to jest najważniejsze.

Pozdrowiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wampirek Zobacz posta
    Ale z czym fushiro sie nie zgadzasz?

pzdr
    irek
    Nie zgadzam się z tym, że zdjęcie jest dobre, bo było poprawiane w PSie. Zdjęcie jest dobre, bo przede wszystkim zostało dobrze zrobione. No ale jak nie ma z czym się nie zgadzać, to ja się zgadzam, że portret jest świetny
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

No to zgadzamy sie co do meritum.
    Jeszcze raz. Ja naprawde nie napisalem nigdzie tego z czym ty sie nie zgadzasz. Nie moglem napisac, bo uwazam tak jak ty. Sprawdzilem klika razy czy czasem nie palnalem pomylki jakiejs, czy sie nie przejezyczylem.
    Wczesniej nazwalem te twoja niezgode nieporozumieniem, teraz obawiam sie, ze to jakas nadinterpretacja.
    Jakby tego nie nazwal to i tak OT wiec dajmy spokoj, a stig moze cos jeszcze dorzuci o niuansach, krokach w przod czy tyl, zaslonkach w oknie, jarzeniowkach czy halogenach, tle i odleglosci od tla, poswiacie za modelka, itd, itp.
    Ja naprawde cenie go za wiedze, umiejetnosci, oko i czytam i ogladam z kopara w dol.

Domyślnie

Co tu za przeproszeniem pitolić, TO JEST DOBRE ZDJĘCIE. I tyle. STOP.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Noo... fajnie, fajnie. Już to foto wcześniej prezentowałeś w innym wątku, pytałem wtedy o to jak świeciłeś. Kurcze, dziś wieczorem potestuję co i jak

Z minusów - nie podoba mi się obcięty czubek głowy
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Z minusów - nie podoba mi się obcięty czubek głowy
    Ciete z rozmyslem. Oryginal jest z czubkiem. To kolejny maly detal, nieco odciagajacy ten zwykly portrecik od kadru paszportowego.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Jeśli reszta nowoprzyjętych Pań w tym biuletynie wyszła jak p. Kasia, a cos mi mówi że tak to chciałbym tam pracować. Pieknie !
    pozdrawiam
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    Jeśli reszta nowoprzyjętych Pań w tym biuletynie wyszła jak p. Kasia, a cos mi mówi że tak to chciałbym tam pracować.
    Zmartwie Cie. Na kilkanascie osob byly tylko dwie kobiety. A Kasia nie jest nowym pracownikiem, tylko jak wspomnialem -- pracownikiem dzialu rekrutacji.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów