Close

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 71

Domyślnie

Widzę że trochę takie abstrakcyjne kawały są prezentowane
    Ja czasem lubię.

Klasyk:
    Płyną dwaj kajakarze po Wiśle i jeden pyta drugiego: która godzina?
    Na co ten drugi wyjmuje termometr, wkłada dowody, wyjmuje i mówi: wtorek

P. S
    Ja bym się żenił z tą co hajs pomnozyla, toż ona by sama sobie na operacje powiększenia piersi zarobiła
    Tamte inne to jakieś rozrzutne wywloki
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Widzę że trochę takie abstrakcyjne kawały są prezentowane
    @grissley, z całą pewnością zupełnie bez związku z tematem, pokazał mężczyznę, który przedłożył funkcję ponad estetykę. Mój kawał, również z całą pewnością bez związku z tematem, pokazał mężczyznę, który przedłożył estetykę ponad funkcje
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxwawa Zobacz posta
    @MstrG sprowadzasz kobiety/ludzi do poziomu narzędzi, przedmiotów ? coś masz z głową nie tak?
    a przede wszystkim wszedłeś w strefę prywatną i twój wpis jest po prostu chamski no ale za ścianą internetu to jesteś wielki moderator
    ale w bezpośredniej rozmowie już byś miał byś chłopie wiele czerwonych kropek i sam byś wyglądał jak teletubiś.
    Jesteś po prostu chamem. Ktoś ci to w końcu musiał powiedzieć.
    Nie jesteś na tym forum od miesiaca a jestes zaskoczony poziomem pewnych moderów..??? facet dawno pomylił funkcje moderatora z terapią leczenia traum...

Na tym forum,najlepszą droge na rozkrecenie ruchu jest jakaś krytyka Nikona... ) natychmiast pojawia się "bojówka" fanbojowa i zaczyna się prostowanie delikwenta...

Domyślnie

Oczywiście. Przecież na forum N nie można napisać nic dobrego na temat N, bo zaraz zleci się bojówka innych systemów, udowadniająca jaki ten N jest niedobry.
    Zawsze 2-3 te same nicki.

Panowie, krótko i prosto z mostu. Nie pasuje? Do widzenia, nikt wam tu nie każe siedzieć i się męczyć z niedobrymi nikoniarzami.
    Zabawy forumowe
    Fotografia Miesiąca.
    Tematyczne
    KretoRAWki
    Weź udział.
    Nie wymiękkaj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez g69 Zobacz posta
    Nie jesteś na tym forum od miesiaca a jestes zaskoczony poziomem pewnych moderów..??? facet dawno pomylił funkcje moderatora z terapią leczenia traum...

Na tym forum,najlepszą droge na rozkrecenie ruchu jest jakaś krytyka Nikona... ) natychmiast pojawia się "bojówka" fanbojowa i zaczyna się prostowanie delikwenta...
    Nie wiem, może tylko nikoniarze potrafią czytać ze zrozumieniem?
    EDIT: to powyżej to wyłącznie ironia i sarkazm

Maxwawa nie rozgryzł, o czym pisze moderator, i obrzucał go łajnem. Może nie jest to ładne zachowanie, ale przynajmniej nie przeprosił. Co ciekawe, ten paskudny mod właściwie zlał temat i oszczędził nam czytania ściany syfu i żalu... Skandal po prostu, skandal...

Cytat Zamieszczone przez OjTam Zobacz posta
    Oczywiście. Przecież na forum N nie można napisać nic dobrego na temat N, bo zaraz zleci się bojówka innych systemów, udowadniająca jaki ten N jest niedobry.
    Zawsze 2-3 te same nicki.

Panowie, krótko i prosto z mostu. Nie pasuje? Do widzenia, nikt wam tu nie każe siedzieć i się męczyć z niedobrymi nikoniarzami.
    Tu się akurat nie zgodzę, bo antagonizmy, choć czasem trudne do czytania, zawsze napędzają ruch (vide wątek BeatX'a, gdzie ten wykazał się anielską cierpliwością, ale zaangażowało się tam chyba większość aktywnych użytkowników). Ale to akurat drobiazg. Uważam, że nie ma też co robić łaski z "goszczenia" na forum N użytkowników innych systemów, bo forum po prostu zdechnie.

Domyślnie

Nie ma problemów z innymi systemami. Czasem są problemy z użytkownikami innych systemów. Różnica jest, nie sądzisz?
    Zabawy forumowe
    Fotografia Miesiąca.
    Tematyczne
    KretoRAWki
    Weź udział.
    Nie wymiękkaj.

Domyślnie

Cytując Nadszyszkownika Kilkujadka:
    Za dobre było moderstwo i w doopach sie poprzewracało!
    Ostatnio edytowane przez OjTam ; 08-06-2026 o 14:26
    F70, F100, S5Pro, Z6III, S 10-20, N24 2.8D, N35 1.8G, N50 1.8D, N85 1.8D, N180 2.8D, N24-120 4S, V20/2.8.
    Metz 40MZ3i, Metz 54MZ4i, Sony A5000 i A6600.
    ex - F3HP, F80s, D100, D610, N18-200, A6300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OjTam Zobacz posta
    Nie ma problemów z innymi systemami. Czasem są problemy z użytkownikami innych systemów. Różnica jest, nie sądzisz?
    Zgadzam się, nawet gdzieś tam odniosłem się do wpisu "można hejtować Sony" w podobnym tonie, ale mimo wszystko zacietrzewieni użytkownicy też się przydają forum. Nawet dezercja przez samobójstwo capo była w moim mniemaniu pewną stratą. Lżej mi się forum czyta bez tych dziwnych wrzutek, ale mimo wszystko społeczność straciła trochę kolorytu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbyk Zobacz posta
    ... Nawet dezercja przez samobójstwo...
    Nie pierwsza i zapewne nie ostatnia. Z naturą nie wygrasz.
    "...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
    http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
    Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
    "Don Kichote to zły człowiek był..."

Domyślnie

To ja się może wypowiem z perspektywy użytkownika Z6 MK1, któy nie ma doświadczenia z innymi systemami, ale ma doświadczenie z wieloma lustrzankami NIkona.
    Dla mnie Z6 jest zupełnie wystarczający do większości amatorskich zastosowań. Nie wiem jaki można mieć problem z użytkowaniem tego aparau w krajobrazie, makro, portrecie, akcie czy fotografii okazjonalnej. Pewne problemy pojawiają się w fotogtrafii zwierząt lub sportu, ale nie chodzi tu o to, że tym aparatem nie da się zrobić dobrych zdjęć np. przyrodniczych, tylko o to, że używając np. Z6 Mk3 będzie to na pewno łatwiejsze i przyjemniejsze, bo większość roboty zrobi za nas aparat. Śledzenie obiektu na pewno nie jest w Z6 doskonałe, ale przy odrobinie wprawy można sobie z nim radzić. Poprzednio, jako ostatni, miałem D750 i dla mnie fotografowanie Z6 jest dużo przyjemniejsze, a odsetek udanych zdjęć jest większy.
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni