Close

Strona 78 z 90 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 771 do 780 z 898

Wątek: COVID-19

ksh
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelp Zobacz posta
    To wszystko zależy jak się robi. Jeżeli robione jest to aparatem od początku do końca to zajmuje 3h czasu. Jak ręcznie, jak w większości laboratoriów
    to będzie do 12 h .
    hm... powtarzane jest do znudzenia że czas wykoywania testów jest uzalezniony od konretnego przypadku, a testy szybkie to co innego i przecież WHO nie o nich wspomina bo mogą zafałszowywać sytuacje.

Cytat Zamieszczone przez pawelp Zobacz posta
    Wiesz akurat to media prawicowe są na pasku partyjnym. Więc bardzo proszę może odczep się od TVN, a przyjrzyj się Gazecie Polskiej, wSieci, Do Rzeczy, że o TVP już nie wspomnę.
    TVN po przejęciu przez Discovery dostał zielone światło na propagandę i atakowanie zarówno u nas rządu jak i plucie na np na Trumpa, ci prowadzący jak moroz, olejnik, kolenda itp to przecież dno szamba dziennikarskiego i tak banalne manipulacje że człowiek mało interesujący się polityką widzi jaki jest poziom manipulacji i kreowania faktów. Nie żebym bronił TVP bo tak samo krytykowałem zawsze media państwowe w Niemczech, które zachowywały się zawsze podobnie czyli wspieranie własnego rządu.
    Przypomnij sobie co się działo w TVP jak rządziło tam sld i po, przecież to śmierdziało koreą północną, o zatrudnianiu miernot za grubą kasę nie wspomnę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    To może jeszcze filmik.
    Niby mówi się o tym, ale myślę że warto go rozprzestrzeniać , a taka forma jest łatwo przyswajalna przez młodzież.

https://www.youtube.com/watch?v=BtN-...ature=emb_logo
    Bardzo dobre, to mi się podoba.

A jako podsumowanie mojej "obserwacji" wątku napiszę jedno zdanie.
    Najbardziej aktywni użytkownicy to już tak się zapętlili, że przydała by im się przynajmniej dwudniowa kwarantanna
    Odsuńcie się na 2 metry od komputera, otwórzcie okno, spójrzcie na ulicę.
    Potem zastanówcie się, co sami możecie zrobić aby przetrwać ten kryzys, i to opiszcie.

A nie tylko szczekać, że ktoś coś robi albo nie robi, a jak robi to i tak źle robi albo za mało tego robi. Będzie tak albo srak. Wszyscy umrzemy
    Niedobrze mi, jak to czytam.

Oj, wyszło więcej niż jedno zdanie..

Zdrówka życzę, i bez odbioru
    D7000+S17-50/2.8+S70-200/2.8+S30/1.4
    było: D90, N18-105, N50/1,8D, N70-210D

ksh
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poste Zobacz posta
    I jakże wyważona i apolityczna ta "szajka" Zwyczajnie przekraczasz granice śmieszności
    Dla mnie to szajka i uważam ze nie jest to miejsce na używanie mocniejszych określeń.

Domyślnie

Koesh, halo, tu Ziemia!
    Nie żebym bronił TVP bo tak samo krytykowałem zawsze media państwowe w Niemczech, które zachowywały się zawsze podobnie czyli wspieranie własnego rządu.
    Ostatnio edytowane przez poste ; 23-03-2020 o 11:09

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    To są dane z euro instytucji i nas powinna interesować kwestia przesunięcia o dwa tygodnie bo jesteśmy w takiej sytuacji póki co.
    Ale ja nie wnikam skąd są. Nie poddaje w wątpliwość w ich prawdziwość. Ja tylko piszę, że są zmanipulowane bo dzieli je 3 tygodnie (a nie dwa tak swoją drogą) różnicy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Tak - czas opuścić wątek
    Taplajcie sie w bagienku jedynej słusznej opcji
    Może po prostu rozdzielić na dwa wątki, dla milośników władzy i tych skupiających sie na faktach.
    Dla mnie to dział z humorem - publicystyka anonimów, homofobia(ach ta obsesja xD), wypieranie, spiskowanie, zwalanie na innych.

ksh
    Gość

Domyślnie

Ale w ilości zachorowań i ilości testów my faktycznie jesteśmy dwa tygodnie przed zachodnią europą i mamy od ponad tygodnia to co oni wprowadzali dużo później, a czy to będzie pomocne zobaczymy za jakiś czas.
    Walenie w rząd dla samego walenia jest prymitywne jak przekazy z tvn.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Tak - czas opuścić wątek
    Taplajcie sie w bagienku jedynej słusznej opcji
    Wybacz @fafniak ale większość z nas jest Polakami i kochamy ten kraj. Ostatnie artykuły w Newsweek twierdzą że blisko 60 proc przez nich ankietowanych jest dumnych z bycia Polakiem. Zaraz też musieli zaznaczyć że dumę z przynależności narodowej odczuwają osoby starsze (bali się dopisać z częściową demencją). Dalszy wpis informuje, że rzadko dumę z przynależności narodowej odczuwają osoby w młodym wieku i wykształceni. Dodali też że 7 proc. przyznaje że wstydzi się że jest Polakiem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Ale w ilości zachorowań i ilości testów my faktycznie jesteśmy dwa tygodnie przed zachodnią europą i mamy od ponad tygodnia to co oni wprowadzali dużo później, a czy to będzie pomocne zobaczymy za jakiś czas.
    Przed Francją. Francja to nie cała zachodnia Europa. Chciałem zauważyć, że we Francji jeszcze wpadli na "genialny" pomysł, aby przeprowadzić wybory, przez co zostali mocno skrytykowani.

Domyślnie

Chwalenie rządu dla samego chwalenia jest prymitywne jak przekazy z tvpis.

Strona 78 z 90 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów