Szukaj
@nowart -Wyjątkowo celnie to ująłeś - szacunek.
Nie chcę kontynuować tego tematu bo taka mafia samorządowa nie jednemu zniszczyła firmę, życie czy karierę, dodam tylko znany cytat "wstąp do nas to będziemy cie bronili jak niepodległości".- - - - kolejny post - - - - - -Na poziomie współpracy, norma to ustawianie zleceń, jawne omijanie przetargów ustawkami i dogadywaniem się, a po słowach krytyki straszenie że sądy się wami zajmą ( kilku "mecenasów" ma działeczki załatwione pod zabudowę na terenach parków krajoznawczych )
Mnie zastanawia kim ty jesteś ? Nie podejrzewam cie o trollowanie kremlowskie jak na portalach społecznościowych bo to raczej takie szczucie na poziomie naszych "niezależnych i obiektywnych" mediów![]()
A nie moglbys tego odczytac tak, ze kolega przedstawil swoj punkt widzenia, nie narzucajac go innym. Czy to jest takie trudne...?
@nowart dobry wpis. Trafiony.
A oprocz tego dodales troche celnego humoru. Te "teczowe przystawki" do PO. Dobre.
P.S
Mam tak niesmiala prosbe do wszystkich. Moze zostawimy polityke w spokoju. O samych medycznych i spolecznych rzeczach bedziemy rozmawiac. Jak to sie rozwinie wszystko, jak wplynie na gospodarke itp. Mozna to robic przeciez bez chwalenia czy krytykowania rzadu, bez politykowania...
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 22-03-2020 o 21:32
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Mimo wszystko próbuję ponownie wrócić to istotniejszych rzeczy niż przepychanki z totalsami.
1. Jest tu ktoś kto może skorzystać z propozycji umorzenia ZUS przy spadku przychodów powyżej 50% w porównaniu do lutego ?
( ja na tą chwilę tak bo spadek mam ~60% i wątpię żeby do końca miesiąca coś się polepszyło )
2. Macie jakieś zwroty biletów, rezerwacji i ogólnie wyjazdów, jak poszło załatwianie ?
( u mnie eSky zwrócił kasę za wszystkie rezerwacje )
3. Kwestia powrotów do kraju organizowanego przez LOT.
( znajomi skorzystali z tego i zostawili w Luton mieszkanie ze wszystkim bo stwierdzili że boją się tam zostać )
A tymczasem w UK:
https://metro.co.uk/2020/03/20/brits...shut-12433313/
USA goni:
https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus...ds9HWD1hpxKPPEStany Zjednoczone są już na trzecim miejscu na świecie pod względem liczby przypadków koronawirusa - za Chinami i Włochami. W całym kraju odnotowano ponad 27 tys. zakażeń, a zmarło ponad 300 osób.
Ponad 13 tysięcy nowych przypadków stwierdzono dziś w USA❗
Ostatnio edytowane przez sokolnik ; 22-03-2020 o 21:36
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Mówisz, że nie możesz się powstrzymać?
Ja zadaje pytania, na które ty nie odpowiadasz. Pokazują one, wbrew propagandzie, że rząd przespał czas, który miał, na przygotowanie się do epidemii. Ale niestety, nie potrafisz opowiedzieć argumentami, tylko pomówieniami. W stylu jak wyżej.
Skontaktuj się z nami