Szukaj
Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.
Brak argumentów, będą inwektywy. Wydawało mi się, że stać Cię jednak na trochę więcej.
mialem przemilczec ale jednak pozwole sobie na porownanie.. zaczerpniete z twojej strony i z wypowiedzi na forum
wypowiedz na forum:
cytat z twojej strony:
wybacz .. ale posmieje sie dalejposiadany sprzet:
2xd70s
nikkor 18-70
nikkor 80-200
nikkor 50/1:8
sb800, 2x63ws + 22ws![]()
proponuje zmienic nicka na marzyciel![]()
Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.
Żeglarzu jesteś bezlitosny.
"czuję jak rodzi się moc"
szanuje cie za twoje zdjecia, ale za osobowosc -wybacz nie moge napisac bo mnie wyzuca z tego forum. Nie bede sie tobie chwalił moimi zasdobami sprzetowymi bo mam gdzies co o tym myslisz.
Nie ma sie co klucic osobiscie, powracajac do tematu nie ma konkurencji dla canona w zadnym segmecie, ani pro, ani semi (5d), 40d/30d(tu d80 jest lepszy(sr.m na 5kl), ale juz gdzies widizalem fotki testowe z 40d) i 400d..
pozdrawiam!
dalibyście sobie spokój co?
albo chociaż przeszli na PW
Pozdrawiam
D70s/F801/AF-S 18-70/50 1.8 MF/Mamiya Rb67 i narazie tyle wystarczy
Najczesciej tak bywa ze osoba niemila nie zauwaza nic negatywnego w swoim zachowaniu a na probe zwrocenia uwagi reaguje wlasnie w taki sposob jak Ty. Poniewaz ja nie znam tu zbyt wielu uzytkownikow to jako osoba obiektywna moge powiedziec ze Twoj sposob wypowiadania jest wyjatkowo niemily i arogancki w stosunku do adwersarzy.
A co do braku konkurencji w najwyzszej polce to wejscie D3 nadal nic nie zmienilo bo w zaden sposob nie moze ono konkurowac z 1dsMarkIII chyba ze w konkursie na miniaturki. Natomiast stopien nizej zrobilo sie ciekawie o ile ta nowa matryca rzeczywiscie sie sprawdzi. Gorzej jak to bedzie cos w stylu Kodaka (chociaz to bardzo malo prawdopodobne IMHO)
patrz .. a poza srednim formatem to nikonem robione... kto by pomyslal
zapraszam na pw - stamtad cie nikt nie wyrzuci .. i szczery bedziesz mogl byc
rotfl ..
zostawie cie w tym blogim przeswiadczeniu, w koncu przebudzenie mogloby bolec
zastanawia mnie jedynie po co jestes na forum sprzetu ktory nei moze sie rownac z konkurencja?
bo chyba nie z milosci o coolpixow?
coz .. nigdy nie mowilem ze glaszcze po glowce i chwale za gnioty
kocham gdybanie..
jak myslisz ile canonow 1ds mark II sie sprzedalo i dlaczego tak malo?
podobnie bedzie z markiem III - bo reporterzy wola wiecej fps zamiast mln pixeli, a studyjni kupia sredni format jelsi jzu maja wydac taka kase.
jesli zas chodzi o 1dmIII to mysle ze d3 ze spokojem sobie poradzi z konkurencja.
tyle mojego w tym watku bo znow zaczyna sie bicie piany dlaczego to canon lepszy.. dziwne ze wciaz fotografujecie nikonami ..
Skontaktuj się z nami