Close

Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 212

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    nie zauwazylem bycia niemilym w mojej wypowiedzi ... natomiast od ciebie bycie milym bije niczym blask supernovej

co do finalnych wersji - skoro nie ma i jest to problem to czemu tak sie podniecales 1dIII jak jeszcze nie bylo finalnych wersji, chyba ze juz nie pamietasz albo w druga strone t nie obowiazuje
    co do posiadania w firmie ... podejrzewam ze jest to rownie wielka bajka jak cala reszta twoich opowiesci.
    tak wiem .. zaraz powiesz ze uzywasz 1dsIII na co dzien
    smieszysz mnie czlowieku ale zapewne jestes jeszcze w "extazie"..
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Brak argumentów, będą inwektywy. Wydawało mi się, że stać Cię jednak na trochę więcej.

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez njght_84 Zobacz posta
    smieszysz mnie czlowieku ale zapewne jestes jeszcze w "extazie"..
    mialem przemilczec ale jednak pozwole sobie na porownanie.. zaczerpniete z twojej strony i z wypowiedzi na forum

wypowiedz na forum:
    jezeli puszka d3 była by dostepna w cenia zakladanej 5000$(13 500 brutto) najprawdopodobniej moja firma miala juz 2 takie sprzeciaki, ale ten sezon jeszcze nie bedzie mi dane
    cytat z twojej strony:
    posiadany sprzet:
    2xd70s
    nikkor 18-70
    nikkor 80-200
    nikkor 50/1:8

sb800, 2x63ws + 22ws
    wybacz .. ale posmieje sie dalej
    proponuje zmienic nicka na marzyciel

Domyślnie

mialem przemilczec ale jednak pozwole sobie na porownanie.. zaczerpniete z twojej strony i z wypowiedzi na forum

wypowiedz na forum:

cytat z twojej strony:
    wybacz .. ale posmieje sie dalej
    proponuje zmienic nicka na marzyciel
    co poskarzyles sie adminowi ze jakis niedobry pan mowi ze jesteś bee.
    hehee nie ma sie co tlumaczyc przed takim człowiekiem jak ty, a i nie skarz bo to nie ładnie, jezeli checesz zagladnac na moja strone zapraszam po sezonie..
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

sailor
    Gość

Domyślnie

co poskarzyles sie adminowi ze jakis niedobry pan mowi ze jesteś bee.
    hehee nie ma sie co tlumaczyc przed takim człowiekiem jak ty, a i nie skarz bo to nie ładnie, jezeli checesz zagladnac na moja strone zapraszam po sezonie..
    masz manie przesladowcza chlopcze?

ps. jakos do tego co zacytowalem sie nie odniosles .. glupio troche tak sie przechwalac, co?

Domyślnie

Żeglarzu jesteś bezlitosny .
    "czuję jak rodzi się moc"

Domyślnie

masz manie przesladowcza chlopcze?

ps. jakos do tego co zacytowalem sie nie odniosles .. glupio troche tak sie przechwalac, co?
    szanuje cie za twoje zdjecia, ale za osobowosc -wybacz nie moge napisac bo mnie wyzuca z tego forum. Nie bede sie tobie chwalił moimi zasdobami sprzetowymi bo mam gdzies co o tym myslisz.

Nie ma sie co klucic osobiscie, powracajac do tematu nie ma konkurencji dla canona w zadnym segmecie, ani pro, ani semi (5d), 40d/30d(tu d80 jest lepszy(sr.m na 5kl), ale juz gdzies widizalem fotki testowe z 40d) i 400d..

pozdrawiam!

Oszczędny w słowach Awatar xmaniekx
    Miasto
    Zgierz/Łódź

Domyślnie

dalibyście sobie spokój co?
    albo chociaż przeszli na PW

Pozdrawiam
    D70s/F801/AF-S 18-70/50 1.8 MF/Mamiya Rb67 i narazie tyle wystarczy

Domyślnie

nie zauwazylem bycia niemilym w mojej wypowiedzi .
    Najczesciej tak bywa ze osoba niemila nie zauwaza nic negatywnego w swoim zachowaniu a na probe zwrocenia uwagi reaguje wlasnie w taki sposob jak Ty. Poniewaz ja nie znam tu zbyt wielu uzytkownikow to jako osoba obiektywna moge powiedziec ze Twoj sposob wypowiadania jest wyjatkowo niemily i arogancki w stosunku do adwersarzy.

A co do braku konkurencji w najwyzszej polce to wejscie D3 nadal nic nie zmienilo bo w zaden sposob nie moze ono konkurowac z 1dsMarkIII chyba ze w konkursie na miniaturki. Natomiast stopien nizej zrobilo sie ciekawie o ile ta nowa matryca rzeczywiscie sie sprawdzi. Gorzej jak to bedzie cos w stylu Kodaka (chociaz to bardzo malo prawdopodobne IMHO)

sailor
    Gość

Domyślnie

szanuje cie za twoje zdjecia
    patrz .. a poza srednim formatem to nikonem robione... kto by pomyslal
    za osobowosc -wybacz nie moge napisac bo mnie wyzuca z tego forum
    zapraszam na pw - stamtad cie nikt nie wyrzuci .. i szczery bedziesz mogl byc
    nie ma konkurencji dla canona w zadnym segmecie, ani pro, ani semi
    rotfl ..
    zostawie cie w tym blogim przeswiadczeniu, w koncu przebudzenie mogloby bolec
    zastanawia mnie jedynie po co jestes na forum sprzetu ktory nei moze sie rownac z konkurencja?
    bo chyba nie z milosci o coolpixow?

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Twoj sposob wypowiadania jest wyjatkowo niemily i arogancki w stosunku do adwersarzy.
    coz .. nigdy nie mowilem ze glaszcze po glowce i chwale za gnioty

wejscie D3 nadal nic nie zmienilo bo w zaden sposob nie moze ono konkurowac z 1dsMarkIII chyba ze w konkursie na miniaturki.
    kocham gdybanie..
    jak myslisz ile canonow 1ds mark II sie sprzedalo i dlaczego tak malo?
    podobnie bedzie z markiem III - bo reporterzy wola wiecej fps zamiast mln pixeli, a studyjni kupia sredni format jelsi jzu maja wydac taka kase.
    jesli zas chodzi o 1dmIII to mysle ze d3 ze spokojem sobie poradzi z konkurencja.

tyle mojego w tym watku bo znow zaczyna sie bicie piany dlaczego to canon lepszy.. dziwne ze wciaz fotografujecie nikonami ..

Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów