A gdzie zrobione?
Szukaj
Mlode czarne Labedzie
Zrobione z a7II Sony FE 4/200
Z8, Z9,D850 D700 D800 Z7 Z7ii Z FC a7m2 a7m3
Islamic Republic of Iran
Tak podejrzewałem. Czyli info o tym, że na większości uniwersytetów (ok 40 jeśli mnie pamięć nie myli) kobiety nie mogą studiować na wielu kierunkach, w tym inżynieryjnych, to fałszywa propaganda czy może coś się zmieniło przez te kilka lat? Pytam bo to info można było usłyszeć nie tylko z CNNu ale także w Al Jazeera.
Ogólnie to co jest w CNN to raczej jedna wielka propaganda ... Rzeczywistość jest inna jak zawsze ... dla mnie Iran i to jak tam jest, to prawe kraj marzeń i to nie z powodu szariatu i religii ale z powodu uśmiechu ludzi na ulicy, życzliwości ... Z jedna uwaga .. Wszędzie jednak jestem z boku .. Ani tu ani tam nigdzie nie jestem u siebie .. Jestem obserwatorem, a nie uczestnikiem
To chyba najbardziej bezpieczny kraj na ziemi ...
Wojtek, tylko ja nie o serdeczności ludzi tylko o decyzjach rządzącej elyty. A info lubię potwierdzać i tak jak napisałem nie sugeruję się jedynie tym co twierdzi się w CNN. Temat mnie zainteresował po tym jak w Tunezji pewien nauczyciel dał mi wykład o chorobach trawiących systemy edukacji w wielu krajach arabskich, w tym także w Iranie. Pozdrawiam.
Dlatego zaznaczyłem, ze jestem z boku. Nie jestem uczestnikiem życia w tym kraju. Ale widziałem już co nieco i mam "trochę" doświadczenia w krajach arabskich.
Ludzie tez mówią wiele ... Szczególnie młodzi ... Dodatkowo widziałem wiele i mogę stwierdzić co jest faktem, a co mitem przynajmniej z poziomu swojego końca nosa..
Ostatnio edytowane przez WojtehP ; 08-05-2016 o 17:17
(24-70/4 tak jak zresztą i poprzednie)
PS. to raczej nie jest pismo elfów;p
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Skontaktuj się z nami