Szukaj
Ja piernicze a już działało... Ten google+ to jest jakiś mega szit do trzymania zdjęć... Było dobrze z picasą i chwilę po przeprowadzce to musieli nazmieniać... Przenoszę się na flickra, może będzie lepiej...:/
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Polecam własny serwer np. Koken - synchronizacja z LR i innymi łatwość prezentacji zdjeć ...
Ja z Picasą nie mam problemu, nigdy nie miałem
Może powiem z własnego punktu widzenia popartego rozmowami z wieloma ludźmi o szerokim spektrum wykształcenia z tego pięknego kraju. Oczywiście to kraj islamski, obowiązuje prawo szariatu jednak w mojej ocenie z Iran z łatką męczącej ludność dyktatury opisywanej w zachodnich mediach ma tyle wspólnego co dyktatura, upadająca demokracja, nietolerancja i wrogi nacjonalizm jaki te same media starają się nam przykleić ostatnimi czasy. Tylko, że zarówno wielu ludzi w Iranie jak i wielu ludzi tutaj widzi z okien zupełnie inną rzeczywistość...
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Dokładnie
Natomiast ja bym brał III wersję ale bez mocowania E. Jest tańsza o 600zł i wg mnie ma jeszcze w miarę racjonalną cenę do możliwości, nie wiem czy bym dał 3600 za to szkło... Oczywiście nie dostaniemy za to danych do exifa ani powiększenia wycinka kadru... Ale poza tym że będzie tańsza to będzie łatwiejsza w ewentualnej odsprzedaży bo kryje więcej bagnetów więc straci mniej wartości, a w razie czego na adapterze helikoidalnym może mieć mniejszą odległość ostrzenia niż te 30cm w wersji E
To coś z voitka jak już w temacie:
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Czekam teraz na CV 40, jak się polubimy to pewnie dokupie 15 do kompletu.
Adapter to mam najzwyklejszy firmy Fotga i myślę że taki zostanie, chyba że okaże się słaby jakościowo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
lustra-brak
Skontaktuj się z nami