Szedł nocką Stirlitz po ulicach Berlina. Nagle z lewej... z prawej... z tyłu... z przodu rozległy się ogłuszające wybuchy.
"Dolby Surround" - pomyslał Stirlitz.
Szukaj
Szedł nocką Stirlitz po ulicach Berlina. Nagle z lewej... z prawej... z tyłu... z przodu rozległy się ogłuszające wybuchy.
"Dolby Surround" - pomyslał Stirlitz.
I jeszcze jeden
Stirlitz siedział w swoim tajnym mieszkaniu na tajnym fotelu.
Nagle na jego głowie wylądowała doniczka.
To tajny znak - właśnie został ojcem.
Łza wzruszenia pojawiła się w oku, od 4 lat nie był w domu.
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Jak Rydzyk Przeprosił Lecha
Ojciec Dyrektor łapie telefon wybiera kontakty wpisuje..... Kaczyński.... dzowni ... bip bip...
Słyszy ...: Tak słucham Kaczyński z tej strony
Pyta : Jarek ?
Odp. : Nie LECH !!!
: ..... a to przepraszam ...
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
Jak Garfield, to ten lubię:
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
O Boze, a z tym niszowym watkiem zaczelo sie tak niewinnie... Wchodze dzisiaj na forum, heh i widze ze ma on swoje 5 minut
No ale rzuce cos nowego na ruszt:
1. Studentow Matematyki i Prawa UJ poproszono o wykucie na blache calej ksiazki telefonicznej. Studenci prawa zapytali na kiedy? Studenci matmy - po co?
2. Zona wysyla meza informatyka do sklepu. Mowi: idz po parowki, jak beda bulki to kup 10.
Maz wchodzi do sklepu i pyta:
- są bulki?
- są
- to 10 parowek poprosze
3. No i niszowo o wzglednosci ukladu odniesienia potraktuje:
Chuck skaczac w powietrze nie odbija sie od Ziemi, to Ziemia odbija sie od Chucka
Pozdrawiam
AK
=> całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=
Jeszcze cos dorzuce
Badania DNA ponad wszelką wątpliwość wykazały, że Panowie Łyżwiński i Lepper nie są ojcami dziecka Anety K.
Nie ma w tym nic dziwnego, wszak nie od dziś wiadomo przecież, że członkowie tej koalicji nie są w stanie zrobić czegokolwiek, co miałoby ręce i nogi......................
Stary Żyd dawał do gazety nekrolog po swojej żonie i spytał o cenę.
- Do pięciu wyrazów za darmo.
- Nooo... toniech będzie: Zmarła Zelda Goldman.
- Ma pan do dyspozycji jeszcze dwa wyrazy.
- To niech będzie - Zmarła Zelda Goldman,sprzedam Opla.
Siedzi pijany facet w barze i myśli sobie:
- Mam już dość, idę do domu.
Próbuje wstać, ale upada. Myśli:
- Ok, doczołgam się do drzwi i spróbuję wstać na ulicy.
Wychodzi na ulicę, próbuje wspiąć się na parkometr, ale znów upada. Myśli:
- Doczołgam się do tamtego murku i spróbuję.
Wspina się na murek, ale znowu upada. W ten sposób, ciągle bezskutecznie próbując wstać, doczołguje się do domu. Starając się nie budzić żony, wślizguje się do łóżka. Rano żona budzi go wymówkami:
- Piłeś?!
- Ależ co ty, skarbie! Ja, piłem?
- Właśnie dzwonili z baru, żeby ktoś odebrał twój wózek inwalidzki.
Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek... Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał,że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek jest ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a na klatka gladiatora. Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa. Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny" W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy... Facet w szafie myśli: "Ja *******ę! Ale wstyd przed Ryśkiem".
Pozdrawiam
AK
=> całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=
Jeden Zyd do drugiego Zyda :
- znalazbys mi jakas bogata wdowke, taka, zeby miala duzo kasy na koncie, kamienice, samochod i cipke jak 50 groszy
- a znam jedna , ma duzo pieniedzy na koncie , az 5 kamienic, az 4 samochody
Wiec zapoznal go z wdowa, byl slub, po nocy poslubnej sie spotykaja ...
Jeden Zyd pyta drugiego :
- no i jak ?
- aaaa daj spokoj ...
- co sie stalo ? cos nie tak ?
- pewnie ze nie tak
- no jak , ma kupe kasy na koncie ?
- ma
- ma 5 kamienic ?
- ma
- ma 4 autka
- ma
- to o co chodzi ... ?
- ma cipke ale nie jak 50 groszy tylko jak 5 zlotych ...
- eeee , sluchaj , jak ma kupe forsy , ma kilka kamienic , kilka samochodow a Ty sie o 4,50 targujesz ?
oj napewno nie jest to crop
http://www.forum.ebrodnica.pl/viewtopic.php?t=783
a tu cale PW
''A ja Ci coś napiszę od siebie:
Fotografowaniem zajmuję się już ponad 20 lat (jaki stary jestem ). Jak juz kiedyś pisalem, zaczynałem od drucha, poprzes smieny, zenithy, Minolty, Epsony, Minolty cyfry do Nikona. Chociaż niektorzy uznawają mnie z znawcę, ja ego zdania nie podzielam. Nie jestem amatorem, ale wciąż się uczę. Wciąż eksperymentuję i najważniejsze że caly czas mnie to pociąga. Do wszystkiego dochodzilem sam, eksperymentując w rózńych warunkach. Dlatego inaczej patrze na ludzi, ktorzy swoja przygode z fotografia zaczynaja lub nia bladza. Dla mnie każde zdjęcie to rodzaj sztuki, który byc może nie zawsze podzielam. Ale zdaje sobie za to sprawe, ze moj punkt widzenia ie jest jedynym trafnym. Dzieki temu inni chetnie ucza sie ode mnie, a ja takze ucze sie od nich. To wbrew pozorom takze sztuka.
Jednej rzeczy z zyczliwoscia Tobie zycze, bys w swoich zdjeciach byl bardziej fotografem niz grafikiem, ale przede wszystkim bys w fotografiach innych stral sie najpierw znalezc pozytywy, a dopiero potem negatywy. I obys tych pierwszych widzial wiecej.
To taka naprawde zyczliwa sugestia, a teraz wracamy do normalnego zycia ''
dopiero teraz ja glupi zauwazylem jakie tam jest mocno zzyte TWA :/
zreszta tez mam tam swoj watek i po niektorych kometarzach zaczolem im troche kity wciskac...
a najgorsze wiecie co jest?
ON TEZ ROBI FOTKI NIKONEM ;(
to, że tak jak to forum właśnie wygląda Polska
miasta, miasteczka i tzw. miejscowości - średnio 30 tys mieszkańców i żadnej perspektywy na zmianę zakorzenionego dulszczyzmu.
nawet jak ktoś z mieszczan zobaczył kawałek świata, to szybko wracał do siebie. zderzenie ze świadomością że jest ktoś kto żyje wygodniej, dostatniej i do tego wie więcej a przy tym jest uprzejmy, grzeczny i się nie wywyższa jest zbyt dużym szokiem.
z szoku najlepiej otrząsnąć się wśród swoich na bazarku.
znam to bo sam pochodzę z 30sto tys. miasteczka na Jurze Krak-Czw.
a tęcza jest niepoprawna politycznie bo promuje pederastię
FUJ!
dziwię się, że nikt na forum nie zwrócił na to uwagi.
pozdrawiam, Piotr