Close

Strona 1925 z 2397 PierwszyPierwszy ... 925142518251875191519231924192519261927193519752025 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19 241 do 19 250 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Eeee
    no to, ze teraz to tylko domysły - to oczywiste ale popisac jak zawsze se mozna
    Hehe
    I tak poczekam i z ciekawością poczytam o opiniach o tej nowej.
    A co do najlepszych - to mi najbardziej podoba sie N50/1.4G za fajny bokeh. Tyle ze lubie tez nerwowy hehe wiec teges

Umbra
    Polecam do portretu N180/2.8 (z adapterem to nadal bardzo poręczny zestaw) oraz N135/2 i f2.8 te stare ...
    Super szkła. Tanie. Malują pieknie. Niestety N135 nie mam na własność. Ale kiedys se kupie.

Jest tez taki wynalazek, o którym mało w necie, a ja w reku tez nie miałem. N100/2.8E. Małe i sprytne (chyba). Mam za to 50/1.8E i jest bardzo fajne.
    Moze ktos ma i cos opowie o tym szkle.
    Sam chętnie poczytam o N100/2.8E.

wiosenne sprzątanie skita

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    Polecam do portretu N180/2.8 (z adapterem to nadal bardzo poręczny zestaw) oraz N135/2 i f2.8 te stare ...
    135 mm na APS-C do portretu, kiedyś jeszcze w czasach D90 miałem 105DC i raz nawet fotki takim zestawem modelce robiłem. Jak miałem ją całą w kadrze to już musiałem dosyć głośno mówić. Nie wiem co lepsze przy 135, tam-tamy czy znaki dymne, przy 180 mm, nie ma takich dylematów zestaw rac świetlnych robi robotę.

---Kolejny post---

Pink it's my new obssesion.

Oczywiście z najlepszego szkła pod bagnet E.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    135 mm na APS-C do portretu, kiedyś jeszcze w czasach D90 miałem 105DC i raz nawet fotki takim zestawem modelce robiłem. Jak miałem ją całą w kadrze to już musiałem dosyć głośno mówić. Nie wiem co lepsze przy 135, tam-tamy czy znaki dymne, przy 180 mm, nie ma takich dylematów zestaw rac świetlnych robi ...

Oczywiście z najlepszego szkła pod bagnet E.
    Opinia jak opinia.
    Świadczy o preferencjach.
    Tak jak kazda opinia

też mam najlepsze szkło na E

Domyślnie

Da się?
    http://jacekwphoto.blogspot.com/2015...ona-na-dx.html

180 to za długo jak dla mnie. 135 też może być przydługi. 85 na pewno bym lubił na FF, bo bardzo lubiłem 60 na DX. 135 to trochę niewiadoma, ale zdjęcia z bloga, który podlinkowałem wydają się fajne (tyle, że to nie był Samyang).

Domyślnie

Ech, zdyboo, gdyby nie fakt, że róż nie pasuje mi do ścian, znów bym namawiał na sprzedaż zdjęcia powyższego nr 1. GENIALNE Oczywiście róż w tej supozycji jest jak najbardziej ok Genialne, Mistrzowskie, wysmakowane, spostrzegawcze, nienachalne, kompozycyjne.... To taki niewymuszony artyzm, którego definicją jest to, że sobie to zdjęcie wyświetlam jak torcik akademicki i cieszę się jego widokiem

d90, zachodzik, landszafcik, ja tu nawet po pijaku podobne wrzucałem ale to jakoś chyba Ci się papierem ściernym przerysowało. Ale może to jakaś artystyczna forma wyrazu albo wysublimowany warsztat, sie nie znam, jam dziecię niewinne, poniechaj

Domyślnie

Owain
    Jedni (jak Ty) zapodają takie po pijaku, (jak piszesz), czyli lekką ręką a inni (jak ja) pomeczyc sie muszą zeby to samo (co Ty) otrzymać lub choćby sie zbliżyć do poziomu...

Tak wiec teges - lusssik i bierz mnie z przymróżeniem oka
    bo to przeciez nie wystawa, a wątek luźny o nexach

A żeby nie było, że teges, to ciachne takiego cudaka skita z pozdrowieniami

(zimowe sprzątanie lasu)
    Ostatnio edytowane przez d90 ; 31-03-2016 o 11:04

Domyślnie

Nienachalny róż? To chyba w innej czasoprzestrzeni
    ...Jedni (jak Ty) zapodają takie po pijaku, (jak piszesz), czyli lekką ręką a inni (jak ja) pomeczyc sie muszą zeby to samo (co Ty) otrzymać lub choćby sie zbliżyć do poziomu...
    Zmieniłbyś tego "snapsida" na jakiś normalny program. Niektóre Twoje kadry nawet mi pasują, ale ten program tak je masakruje, że aż oczy czerwienieją (albo różowieją).

Domyślnie

Bym pewnie i zmienił, ale na fona wiecej nic fajnego nie ma... Komp jest z rożnych niezależnych przyczyn niedostępny większość czasu a jak juz jest dostępny z softem jakimś ludzkim, to ja mam inne sprawy do zrobienia. Wiec siedze na fonie. Do oceny fotek nie daje, bo to "gadający wątek", ale całość biore na klatę i jak coś, to mozna jechac jak po burej suce. Spoko hehe

A co do różowego, to qurde lubie bardzo ten kolorek !!!

Powiem jeszcze, ze cały czas ciekawy jestem, jak sie wspomniany juz N100/2.8E na nexie sprawuje. Ale chyba nikt nie ma...

...takie skita, bez kolorów w takim razie,
    za to wbudowaną lampeczką doświetlane. Snapseed

Domyślnie

Bym pewnie i zmienił, ale na fona wiecej nic fajnego nie ma... Komp jest z rożnych niezależnych przyczyn niedostępny większość czasu
    To wyjaśnia rzecz postaci

kobieta z pieńkiem mi się podoba

Domyślnie

Też mam róż. Albo jakiś taki... Obowiązkowo z 18-stokołowcem.

Nex6, Laowa 15/4

Strona 1925 z 2397 PierwszyPierwszy ... 925142518251875191519231924192519261927193519752025 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów