Close

Strona 89 z 140 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 1395

Wątek: Windows 10

Domyślnie

W10 nie zainstaluje z prostego powodu. Szpieguje ludzi i tyle. Naczytałem się już wiele historii o tym, że w tle jest jakiś transfer danych niewiadomego pochodzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez abdul Zobacz posta
    W10 nie zainstaluje z prostego powodu. Szpieguje ludzi i tyle. Naczytałem się już wiele historii o tym, że w tle jest jakiś transfer danych niewiadomego pochodzenia.
    Biorąc pod uwagę Twój nick – faktycznie możesz mieć się czego obawiać. W przeciwieństwie do wszystkich innych, którzy używają komputerów po prostu do pracy i zabawy.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Może odłącz w ogóle komputer od sieci. Wtedy nikt Cię nie będzie szpiegował i... tyle.

Thumbs up

Nowa kompilacja Windows 10 już jest, ci co już aktualizowali Windows 7/8 pobrać obraz Windows i na czysto Instalować, na kluczu swojej licencji win7/8 powinno się aktywować.
    https://www.microsoft.com/pl-pl/soft...load/windows10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    Nowa kompilacja Windows 10 już jest, ci co już aktualizowali Windows 7/8 pobrać obraz Windows i na czysto Instalować, na kluczu swojej licencji win7/8 powinno się aktywować.
    Tylko po co?
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Tylko po co?
    Na czysto przed chwilą zainstalowałem z kluczem od Windows 7, działa lepiej niż poprzednia kompilacja
    Trochę zmian in plus jest więc plus dla Microsoft, szybciej Windows działa a aplikacje jak pracują to nie napiszę bo chwilowo brak czasu na testy.

Domyślnie

i co, nie będzie tego w aktualizacji, tylko od zera trzeba instalować?
    nie ma opcji przecież...
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Cool

Można aktualizować Windows 10 obecny poprzez Windows Update bo aktualizacje do wersji Pro już poszły, ja jednak preferuję czystą instalację
    Miało nie być już Panel Sterowania a jednak pozostawili, wkurzają duble ustawień, tak po całości instalator Windows 10 zmienili i da się z marszu upierdliwe opcje Inwigilacji wyłączyć,
    tak na koniec to jest teraz jeden obraz OS a kluczem wersję na Pro czy Home się zmienia to duży plus bo jednym pen drive obsłużę wszystkie wersje.

Edit:
    Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    i co, nie będzie tego w aktualizacji, tylko od zera trzeba instalować?
    nie ma opcji przecież...
    Pobierz obraz i z pen drive aktualizuj
    Ostatnio edytowane przez irek6311 ; 12-11-2015 o 22:13

Domyślnie

Win7 tez to robi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    Można aktualizować Windows 10 obecny poprzez Windows Update bo aktualizacje do wersji Pro już poszły, ja jednak preferuję czystą instalację
    Miało nie być już Panel Sterowania a jednak pozostawili, wkurzają duble ustawień, tak po całości instalator Windows 10 zmienili i da się z marszu upierdliwe opcje Inwigilacji wyłączyć,
    tak na koniec to jest teraz jeden obraz OS a kluczem wersję na Pro czy Home się zmienia to duży plus bo jednym pen drive obsłużę wszystkie wersje.

Edit:
    Pobierz obraz i z pen drive aktualizuj
    Ale jak? Samo się nie aktualizuje? Z Windows update?
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Strona 89 z 140 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów