W10 nie zainstaluje z prostego powodu. Szpieguje ludzi i tyle. Naczytałem się już wiele historii o tym, że w tle jest jakiś transfer danych niewiadomego pochodzenia.
Szukaj
W10 nie zainstaluje z prostego powodu. Szpieguje ludzi i tyle. Naczytałem się już wiele historii o tym, że w tle jest jakiś transfer danych niewiadomego pochodzenia.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Nowa kompilacja Windows 10 już jest, ci co już aktualizowali Windows 7/8 pobrać obraz Windows i na czysto Instalować, na kluczu swojej licencji win7/8 powinno się aktywować.
https://www.microsoft.com/pl-pl/soft...load/windows10![]()
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
i co, nie będzie tego w aktualizacji, tylko od zera trzeba instalować?
nie ma opcji przecież...
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Można aktualizować Windows 10 obecny poprzez Windows Update bo aktualizacje do wersji Pro już poszły, ja jednak preferuję czystą instalację
Miało nie być już Panel Sterowania a jednak pozostawili, wkurzają duble ustawień, tak po całości instalator Windows 10 zmienili i da się z marszu upierdliwe opcje Inwigilacji wyłączyć,
tak na koniec to jest teraz jeden obraz OS a kluczem wersję na Pro czy Home się zmienia to duży plus bo jednym pen drive obsłużę wszystkie wersje.
Edit:
Pobierz obraz i z pen drive aktualizuj![]()
Ostatnio edytowane przez irek6311 ; 12-11-2015 o 22:13
Skontaktuj się z nami