Close

Strona 79 z 140 PierwszyPierwszy ... 2969777879808189129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 781 do 790 z 1395

Wątek: Windows 10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ralf Zobacz posta
    A czy to prawda że Win10 szpieguje? W sensie, wykryli jakiś podejrzany transfer danych.
    Raczej trudno znaleźć aplikację która czegoś nie wysyła w sieć
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    Jedno jest pewne, żebym wiedział to bym tego syfu nie zainstalował, od wydania do tamtego tygodnia się wahałem i mam ....

mam 8GB RAM i wraz pamięć zżera, parę aplikacji naraz i zaczyna myśleć
    WMP przy przeskakiwaniu na następny z kilkunasty utwór zatrzymuje go.
    teraz nie mogę wejść w pocztę ani rozwinąć paska startu

Zrob instalacje od zera, cos poszlo nie tak.

Cytat Zamieszczone przez ralf Zobacz posta
    A czy to prawda że Win10 szpieguje? W sensie, wykryli jakiś podejrzany transfer danych.

No ja wrocilem do Windowsa 7 bo nie podoba mis ie to co zrobil Microsoft, ok Google szpieguje tak samo, ale sorki google sa za darmo a za windowsa trzeba bylo zaplacic...docelowo na 100% przejde na Windowsa 10, ale odczekam jeszcze kilka miesiecy i zobaczymy jak sie temat "szpiegowania" zakonczy.
    Ogolnie wisi mi to czy ktos szpieguje czy nie, nie robie niczego nielegalnego, jednak brak mozliwosci wylaczenia pewnych opcji w platnym programie denerwuje.
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 29-09-2015 o 18:01

Domyślnie

Czy ktoś w końcu dowiedział się jak działa zarządzenie kolorem (CSM) w Win10 przy dwóch monitorach? Tak samo źle jak Win7 czy już poprawnie przelicza kolory przy przesuwaniu okna z jednego ekranu na drugi?

Domyślnie

Może w wersji finalnej będzie działać... W obecnej alfie to bym nie liczył
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Zrob instalacje od zera, cos poszlo nie tak.
    Mam oryginalna wersje 8.0 i zaraz po instalacji zrobić aktualizacje do 10 ?

dzisiaj to samo mi się stało już drugi raz ze nie moglem wejść ani na pocztę ani rozwinąć paska startu, po sztywnym restarcie działa

Słuchajcie, a działa wam to przypominanie poczty ?
    w wersji 8.1 wyświetlało mi w prawym górnym rogu ze poczta przyszła plus sygnał dźwiękowy w 10-tce brak działania.

Domyślnie

Po zrobieniu upgrade z 8 do 10 i aktywacji jeszcze raz instalujesz win 10 z płytki ISO i wtedy masz czysty Win10 a nie upgradowany, może działać lepiej i szybciej, aktywacja robi się automatycznie jak podłączysz kompa do netu po nowej instalacji. Ważne jest zachowanie kolejności działań.
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbyszekD7000 Zobacz posta
    Po zrobieniu upgrade z 8 do 10 i aktywacji jeszcze raz instalujesz win 10 z płytki ISO i wtedy masz czysty Win10 a nie upgradowany, może działać lepiej i szybciej, aktywacja robi się automatycznie jak podłączysz kompa do netu po nowej instalacji. Ważne jest zachowanie kolejności działań.
    olaboga, tego się obawiałem, jak ja nienawidzę komputerów ale bez nich nie da się żyć .....

Domyślnie

No co zrobić, tak sobie Microsoft wymyślił

Ja tak zrobiłem i poszło bez problemów.
    Grecja2013

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ogolnie wisi mi to czy ktos szpieguje czy nie, nie robie niczego nielegalnego, jednak brak mozliwosci wylaczenia pewnych opcji w platnym programie denerwuje.
    Ale problem nie sprowadza się do tego czy robi ktoś coś nielegalnie ale to, że dane jak np. hasła do konta w banku bez wiedzy użytkownika mogą być wysyłane na ich serwery.
    Prywatna korespondencja, dane bankowe, rekordy medyczne, ubezpieczenia, poufne i tajne informacje, dokumentacje , patenty, wyniki finansowe zakładów, projekty itd.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Musiał się jakiś upgrade zrobić bo teraz w końcu wszystkie konta naraz w poczcie widać, doszło tło dla lewej zakładki, mam nadzieje ze za chwile przypomnienie zacznie działać,
    coś mieszają poprawiają może dlatego u mnie się ta poczta do tej pory dwa razy zawieszała

Strona 79 z 140 PierwszyPierwszy ... 2969777879808189129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów