Szukaj
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Zrob instalacje od zera, cos poszlo nie tak.
No ja wrocilem do Windowsa 7 bo nie podoba mis ie to co zrobil Microsoft, ok Google szpieguje tak samo, ale sorki google sa za darmo a za windowsa trzeba bylo zaplacic...docelowo na 100% przejde na Windowsa 10, ale odczekam jeszcze kilka miesiecy i zobaczymy jak sie temat "szpiegowania" zakonczy.
Ogolnie wisi mi to czy ktos szpieguje czy nie, nie robie niczego nielegalnego, jednak brak mozliwosci wylaczenia pewnych opcji w platnym programie denerwuje.
Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 29-09-2015 o 18:01
Nikon http://greg77.com/
Czy ktoś w końcu dowiedział się jak działa zarządzenie kolorem (CSM) w Win10 przy dwóch monitorach? Tak samo źle jak Win7 czy już poprawnie przelicza kolory przy przesuwaniu okna z jednego ekranu na drugi?
Może w wersji finalnej będzie działać... W obecnej alfie to bym nie liczył
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Mam oryginalna wersje 8.0 i zaraz po instalacji zrobić aktualizacje do 10 ?
dzisiaj to samo mi się stało już drugi raz ze nie moglem wejść ani na pocztę ani rozwinąć paska startu, po sztywnym restarcie działa
Słuchajcie, a działa wam to przypominanie poczty ?
w wersji 8.1 wyświetlało mi w prawym górnym rogu ze poczta przyszła plus sygnał dźwiękowy w 10-tce brak działania.
Po zrobieniu upgrade z 8 do 10 i aktywacji jeszcze raz instalujesz win 10 z płytki ISO i wtedy masz czysty Win10 a nie upgradowany, może działać lepiej i szybciej, aktywacja robi się automatycznie jak podłączysz kompa do netu po nowej instalacji. Ważne jest zachowanie kolejności działań.
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
No co zrobić, tak sobie Microsoft wymyślił
Ja tak zrobiłem i poszło bez problemów.
Grecja2013
Ale problem nie sprowadza się do tego czy robi ktoś coś nielegalnie ale to, że dane jak np. hasła do konta w banku bez wiedzy użytkownika mogą być wysyłane na ich serwery.
Prywatna korespondencja, dane bankowe, rekordy medyczne, ubezpieczenia, poufne i tajne informacje, dokumentacje , patenty, wyniki finansowe zakładów, projekty itd.
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Musiał się jakiś upgrade zrobić bo teraz w końcu wszystkie konta naraz w poczcie widać, doszło tło dla lewej zakładki, mam nadzieje ze za chwile przypomnienie zacznie działać,
coś mieszają poprawiają może dlatego u mnie się ta poczta do tej pory dwa razy zawieszała
Skontaktuj się z nami