Close

Strona 315 z 1914 PierwszyPierwszy ... 2152653053133143153163173253654158151315 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 141 do 3 150 z 19131

Domyślnie

OK, Panowie.
    Nie jestem przecież moderatorem ani żadnym, nomen-omen, ortodoksem.
    Ale powiedzmy, że ni z gruszki, ni z pietruszki, nie mając żadnego "dorobku", wchodzę na kkm czy inne forum i bez żadnego przywitania linkuję ogłoszenie o sprzedaży...
    Jak zareagowalibyście jako bywalcy i uczestnicy? To u Was na porządku dziennym, że gość "znikąd" chce nagle coś sprzedać, a Wy się z tego cieszycie?
    Jeśli tak, to gratuluję bezkompromisowego podejścia do, bądź co bądź, zwykłej bezczelności.
    Ostatnio edytowane przez wpkx ; 29-08-2015 o 18:56
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Oszczędny w słowach Awatar MARIUSZ Ł.
    Miasto
    Zachodniopomorskie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    To u Was na porządku dziennym, że gość "znikąd" chce nagle coś sprzedać, a Wy się z tego cieszycie?
    Jeżeli to do mnie, to nie ja sprzedaję, to nie jest mój grip, podałem tylko link sprzedającego.
    Sony A7, Kit 28-70, 35/2,8,
    "Gdybym potrafił opowiedzieć historię słowami, nie musiałbym dzwigać aparatu fotograficznego." Lewis Hine

Domyślnie

Ale powiedzmy, że ni z gruszki, ni z pietruszki, nie mając żadnego "dorobku", wchodzę na kkm czy inne forum i bez żadnego przywitania linkuję ogłoszenie o sprzedaży...
    Jak zareagowalibyście jako bywalcy i uczestnicy? To u Was na porządku dziennym, że gość "znikąd" chce nagle coś sprzedać, a Wy się z tego cieszycie?
    Jeśli tak, to gratuluję bezkompromisowego podejścia do, bądź co bądź, zwykłej bezczelności.
    Cóż, ja nie zakładam, że ktoś wrzucający linka jest autorem ogłoszenia o sprzedaży, bo można się okrutnie pomylić, tak jak pomyliłeś się Ty. Co więcej, gdyby mi się jednak zdarzyło, to raczej przeprosiłbym za takie posądzenie, niż dokładał kolejne epitety...

Cytat Zamieszczone przez MARIUSZ Ł. Zobacz posta
    Michel71, przepraszam. Odpowiedziałem tylko na post, który zamieścił WojtehP.
    No przecież pisałem, że nie mam do Ciebie pretensji Najmniejszych!

A dla rozluźnienia nastroju "zdziś" z SEL90 Macro - ikit się pewnie ucieszy, że ominie go wydatek, bo wyraźnie widać cebulkowate bokeh

Poza kadrowaniem, zdjęcie prosto z puszki.

Domyślnie

Cebulkowaty ale poza tym to ślinka cieknie To na f2.8 czy domykany? Bo bokeh niecałkiem okrągły więc sugeruje to drugie ale niektóre szkła tak mają na otwartej dziurze to się wolę upewnić
    Swoją drogą dalej myślę o tej minolcie 200/2.8, wiem że mi praktycznie na nic bo to ciężka ogniskowa do uniwersalnej zabawy i zoom będzie dla mnie lepszy, nawet jak będzie f4 ale i tak szkoda

Jeszcze jedno z wycieczki z voitka 15 wrzucę

i poziome bo się nie mogę zdecydować;p
    A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G

Domyślnie

Oba fajne

U mnie f/2.8.

Domyślnie

Michel i Mariusz - najwyraźniej nie do końca się rozumiemy... Trudno.
    Nieważne - dosyć tego, przyjąłem do wiadomości Waszą interpretację.
    I skoro dobro ogółu tego wymaga, to przepraszam.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Michel i Mariusz - najwyraźniej nie do końca się rozumiemy... Trudno.
    Nieważne - dosyć tego, przyjąłem do wiadomości Waszą interpretację.
    I skoro dobro ogółu tego wymaga, to przepraszam.
    Wręcz przeciwnie - rozumiem Cię, tylko mam inne zdanie nt. zachowania w takiej sytuacji.
    Przepraszać nie musisz, zwłaszcza mnie i zwłaszcza jeśli tego nie czujesz.

Domyślnie

Mam pytanie do Kolegów - posiadaczy przerośniętego Nex-a: co się stanie jeśli podepniemy do niego, dajmy na to Nikkora 50/1.4D poprzez Lens Turbo, albo inny Przekształcacz Mocy?

Domyślnie

Będzie winietować (mocno i brzydko): http://per-analogia.blogspot.com/201...ryjace-ff.html
    Ostatnio edytowane przez Michel71 ; 29-08-2015 o 20:18

Domyślnie

Myślę, że będziesz miał w środku kadru obrazek niby 1.0/75, a wokół winietę typową dla szkła APS-C na FF...
    Snoblesse oblige:

Strona 315 z 1914 PierwszyPierwszy ... 2152653053133143153163173253654158151315 ... OstatniOstatni