Tego komornik nie chciał a resztę zlicytował
Szukaj
Tego komornik nie chciał a resztę zlicytował
Szkoda. Ciekaw bym był sposobu jego licytacji. "LEGENDARNY RICOH JEDYNY TAKI Z SAHARY ZOBACZ"?
Nie wiedziałem że to sonnar, zgłębię temat;]
O mitakonie nawet nie myślę, 700gramowa 50tka wiem że jest nie dla mnie:/ Miałem parę dobrych większych szkieł i wszystkie poleciały w końcu.
LAEA+m24-50/4 może być fajnym połączeniem, może spróbuję kiedyś bo nie miałem tego maluchaChoć nie będzie to jakiś szał bo z adapterem tracimy zaletę wielkości i 2/3ev zjada lusterko... Szkoda że kit nie startuje od 24-25mm
A w ogóle byłby szał mieć kita typu 20-70;]
Natomiast krążą plotki o jakimś nowym fe24-70...
A tak się zastanawiam, są może pierścienie pośrednie do szkieł FE przenoszące elektronikę i umożliwiające domykanie przysłony czy ostrzenie?
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Tak są i to bardzo tanie bo ja kupiłem nówkę za 100zł. Przenoszą pełną elektronikę. pierścień 10 i 16mm w zestawie jest. wystarczy aby z kita zrobić całkiem ok macro. Polecam.
Coś z byłymi żonami i kotami musi być na rzeczy.
Ex zarzucała mi w sądzie przy zmianie kontaktów z dzieckiem, ze przez 30 min pokazywałem córce zdjęcia kotów, które robiłem w schronisku i domach zastępczych ...
(zdjęcia to głownie portrety do ogłoszeń i nie było w nich nic drastycznego. Córka prosiła o pokazanie jeszcze więcej następnym razem)
Ksawery mówi Ex pa.. pa..
(7s + fe55 iso12800)
Ostatnio edytowane przez Mkei ; 25-08-2015 o 18:33
I jeszcze Wiro vel Książe
(7s + fe55 iso8000)
bo to złe kobiety były.
Skontaktuj się z nami