Close

Strona 86 z 110 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 1097

Wątek: Lightroom 5

Domyślnie

Zainstalowana drukarka? Strona wybrana odpowiednio, np. nie pixel na pixel czy jakoś podobnie? Jeśli tak, spróbuj zainstalować inną drukarkę, np. taką wirtualną, do pdfa, nei musi być jakiś fizyczny model. Ciężko zdiagnozować problem, ajk się go nigdy nie widziało na oczy...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Panowie i Panie, licze na Wasza pomoc w kwestii ramki do zdjecia. Chce dodac zwykla czarna, najprostsza ramke grubosci 3-4mm do zdjecia, czy jest szansa to zrobic w LR5? Probowalem w panelu wydruku i jest taka opcja ale po wydrukowaniu zdjecia do jpg'a, oprocz zdjecia z ramka samego w sobie, mam tez otaczajace biale tlo. Co robie nie tak? a moze w LR sie nie da? Pomozecie?
    usuniety bo obrażał uczucia religijne

Domyślnie

Gdzieś wcześniej było dużo o ramkach.
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Domyślnie

w tym wątku i to nie tak dawno
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Faktycznie, znalazlem na 76 stronie. Sprobuje dzis jeszcze raz.
    Dzieki,

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    A jak chcesz się pozbyć 'kartki', ustaw Custom File Dimensions w Print Job i będziesz miał tyle, ile sobie ustawisz. Przed chwilą ustawiłem sobie na 6000 x 4000 i też działa.
    usuniety bo obrażał uczucia religijne

Domyślnie

Czy ktoś może mi wyjaśnić dla czego na tej aukcji lightroom 5 jest w takiej niskiej cenie? << link >>

O co tu chodzi? Czy to jest legalne?

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mskowronski Zobacz posta
    Czy ktoś może mi wyjaśnić dla czego na tej aukcji lightroom 5 jest w takiej niskiej cenie? << link >>

O co tu chodzi? Czy to jest legalne?

Pozdrawiam
    To jest tzw. ,,złamas'' Kiedyś kupiłem, chyba w 2008 r. na Allegro antywira Kaspersky (full wypas) za, jak dobrze pamiętam 25 zł. Wszystko śmigało przez dwa lata, bez problemów. Ale to był ,,pirat''. To wiadomo, nie jest legalne. Ja więcej grzechów nie pamiętam i obiecuję poprawę Czyli więcej się w takie interesy nie pcham.
    Ostatnio edytowane przez Seś@ ; 14-08-2015 o 05:47 Powód: dopiska
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Zainstalowana drukarka? Strona wybrana odpowiednio, np. nie pixel na pixel czy jakoś podobnie? Jeśli tak, spróbuj zainstalować inną drukarkę, np. taką wirtualną, do pdfa, nei musi być jakiś fizyczny model. Ciężko zdiagnozować problem, ajk się go nigdy nie widziało na oczy...
    aha... nie mam zainstalowanej drukarki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seś@ Zobacz posta
    To jest tzw. ,,złamas'' Kiedyś kupiłem, chyba w 2008 r. na Allegro antywira Kaspersky (full wypas) za, jak dobrze pamiętam 25 zł. Wszystko śmigało przez dwa lata, bez problemów. Ale to był ,,pirat''. To wiadomo, nie jest legalne. Ja więcej grzechów nie pamiętam i obiecuję poprawę Czyli więcej się w takie interesy nie pcham.
    A co z lightroomem 5 dołączanym do lustrzanki canon? Czy jak ktoś dostał go razem z aparatem to może mi go odsprzedać lub nawet podarować? Na allegro jest kilka takich aukcji - lightroom 5 + premiere elements 12. Program jest legalny, bo dołączony do aparatu... Jak to traktować?

Strona 86 z 110 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów