Szukaj
Czemu nie "Harfa traw"?
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Zły chłopiec.
Snoblesse oblige:
To i ja coś jepnę:
Nex6, ikit
Dołączę się ze spamem do kolegów
55-210
Co się w duszy komu spa,
Kto w marzeniach widzi spam:
Czy to grzech,
Czy to śmiech,
Czy to kapcan, czy to pan,
Na NEX-wątek przyjdzie w tan...
Snoblesse oblige:
Owain, nie wiesz, jak odczepić tego Primoplana od aparatu?![]()
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
A co, mam Was obrażać zdjęciami z PeZeta? Cieszę się jak głupi do sera, bo wiążą się pewne sentymentalne historie rodzinne z tym obiektywem, a że jestem laik, to początkowo nie sądziłem czy cokolwiek z tego wyjdzie. Dla mnie czy raczej dla mojej żony zdjęcia z tego obiektywu to podróż w przeszłość a nawet w zaświaty...
Edyta nie na temat;P
Pezet, właściwie Jan Paweł Kapliński – polski raper i osobowość telewizyjna, a także przedsiębiorca. Kapliński występuje od 1998, początkowo wraz z zespołem Płomień 81, który założył ze szkolnym kolegą Marcinem Doneszem.
O.S.T.R., właściwie Adam Andrzej Ostrowski, znany również jako Ostry i Oster – polski raper, freestyle'owiec, muzyk i kompozytor, a także producent muzyczny i inżynier dźwięku. Absolwent Akademii Muzycznej w Łodzi w klasie skrzypiec.
Panowie chyba jakąś piosenkę razem nagrali, ale że brzydzę się organicznie rapem, nie wkleję. Ale to pewnie jedyny Ostry-Pezet jaki można znaleźć))
Ostatnio edytowane przez Owain ; 01-07-2015 o 22:55
Owain, no hard feelings, ale na tym zdjęciu above nie ma ani jednego ostrego (nomen omen) fragmentu. Nie mówię, że zdjęcie jest przez to złe, ale w połączeniu z nieostrym zdjęciem z Samyanga, może masz problem z ręcznym ustawianiem ostrości?
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Skontaktuj się z nami