Close

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 118

Domyślnie

5d classic jest jednym z pierwszych aparatów, którym w dniu dzisiejszym wciąż absolutnie nic nie brakuje. Wszelkie unowocześnienia i ulepszenia, które nastąpiły od tamtego czasu są w zasadzie zbędne. Ma odpowiedni rozmiar klatki, wystarczającą ilość megapikseli, jest wytrzymały i istnieje do niego masa obiektywów. Gdybym dziś miał kupować lustrzankę, byłoby to właśnie używane 5dI.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaarooL Zobacz posta
    Czerwoni muszą kombinować coś grubszego, bo cisza po tamtej stronie jest bardzo dłuuuga.
    lepiej jest cos zrobic dobrze raz na kilka lat niz wypuszczac buble jak nikon co pol roku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franek_ Zobacz posta
    5d classic jest jednym z pierwszych aparatów, którym w dniu dzisiejszym wciąż absolutnie nic nie brakuje. Wszelkie unowocześnienia i ulepszenia, które nastąpiły od tamtego czasu są w zasadzie zbędne. Ma odpowiedni rozmiar klatki, wystarczającą ilość megapikseli, jest wytrzymały i istnieje do niego masa obiektywów. Gdybym dziś miał kupować lustrzankę, byłoby to właśnie używane 5dI.
    Brakuje mikroregulacji AF, ale to jedyne co można zarzucić tej puszce.

Domyślnie

Nie wiem, co to jest mikroregulacja AF. Nawet słownik to podkreśla jako błąd=)

Domyślnie

Ej, no proszę się już nie pastwić nad dziadkiem
    Mój tam działa w miarę jak na aparat z protezą af, ani makro ani mikro żadnych regulacji nie robiłem, zdjęcia robię czasami
    Pewnie znajdą się chętni, dla których 50mpx będzie w sam raz.
    Pozdr
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaarooL Zobacz posta
    Daje to soniakowi dodatkową przewagę w decydującej walce o rynek (najlepsze sensory dla siebie, nieco gorsze dla konkurencji, hehe).
    Podejrzewam, że Sony zarabia więcej na matrycach sprzedawany innym producentom niż na własnych aparat wyposażonych w te matryce
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Podejrzewam, że Sony zarabia więcej na matrycach sprzedawany innym producentom niż na własnych aparat wyposażonych w te matryce
    na 100%
    A co do 5D to ja bardzo chętnie bym przygarnął.
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Domyślnie

Podobno wystartują z ceną 3,500 ojro <<klik>>

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów