Wygląda na duże.
Szukaj
Na spacer idealna, spokojnie można dołożyć niedużą butelkę z wodą.
-------------------
www.marianduda.pl
Dzięki za foty, już wiem że nie skorzystamJeszcze większa od mojego Crumplera.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
-------------------
www.marianduda.pl
Dopiero teraz zauważyłem magazyn HDD z tyłu![]()
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
-------------------
www.marianduda.pl
FTFY![]()
Ja używam takiego case logica (podawałem kiedyś w tym temacie nazwę), to mój zestaw wycieczkowy - a6k z e10-18 i e55-210. Do górnej kieszonki włazi jeszcze jakiś naleśnik albo filtry, do kieszonki z tyłu jakaś szmatka, pilot i pędzelek, a do bocznych 2 bateryjki i dawniej lampka do n5n ale teraz jedna jest wolna. Przegródka przytwierdzona na stałe tylko z boków. Jak jest założony e55-210 na aparat to do drugiej przegródki wchodzą raczej niższe obiektywy żeby tele weszło nad nie. Np. E18-55 wejdzie po 'dociśnięciu' i jak w górnej kieszonce nic nie ma. Ja tam chyba trzymałem bez problemów e16 z konwerterem, e16-50 też wejdzie. Wielkość torby 23x14x10cm, użytkuję od ok. 3 lat i nie mogę na nią złego słowa powiedzieć, zameczki chodzą wciąż super, jest uchwyt od góry, pasek naramienny ma mimośrodowe zaczepy do torby przez co się dużo wygodniej nosi niż torby z zaczepem pośrodku, otwieranie klapy aby się dostać do środka w dobrą stronę (od nas jak nosimy na ramieniu) pasek naramienny też porządny, z miękkszym zgrubieniem pośrodku na ramię z antypoślizgiem od wewnątrz.
Minusem może być że torba raczej nie jest pancerna, usztywniana do rzucania tylko do przenoszenia w niej sprzętu;p
Koledzy, doradźcie jakiś płaski, kompaktowy obiektyw do A6000, zależy mi na szerokim kacie 20mm APSC lub szerszym, ale chce zachować kompaktowe rozmiary zestawu i uzyskać dobra jakość jpeg.
Wspomniany tu wielokrotnie SEL20/2.8Jest też Sigma 19/2.8 - podobno minimalnie ostrzejsza na 2.8 ale większa i obsługuje hybrydowy AF tylko w centrum kadru.
Ostatnio edytowane przez thorcik ; 29-01-2015 o 18:32
Skontaktuj się z nami