Jest OK, thx.
Byłem ciekaw jak to wypada w porównaniu z L-ką.
Szukaj
Mi w A7ce zostały dwa nieprzypisane guziki, nie wiem co tam wcisnąć bo mam już wszystko potrzebne wyciągnięte, a rzadziej używane są często w menu Fn do którego się już przyzwyczaiłem z nexów.
Ze szkłami z AFem pewnie się coś więcej przyda
Sprawdziłem tego voitka 35/1.7 ale z opinii w sieci wygląda to średnio. Jak z nexowymi kitami - połowa je kocha a połowa nienawidzi;p Może cenowo do leiki to fajna opcja ale ma tendencję do rozlatywania się i ma aż 0.9m MFD. Nie wiem do ilu można zejść z tym specjalnym adapterem... No i przy V35/1.4 jest jednak 'spory';p Zdjęcia nie zrobiły na mnie wrażenia, może i ostre szkiełko ale plastyka mi średnio leży. A i też na mniej można sobie z nim pozwolić przy takiej MFD. Choć teraz ma wyjść nowa wersja pod cyfry, zobaczymy jaka będzie cena.
Swoją drogą chyba trzeba zmienić nazwę wątku na bardziej ogólną. Wpkx ma już inny model, a z nexów się wypisuje więc nie będzie miał gdzie pisać;p
Właśnie! I zbanują mnie za trolling! I spamming!
Tymczasem jeden dylemat - które A7 kupić - przeszedł w drugi - jakie szkło AF kupić?!![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
No właśnie nie ma.
Chodzi mi o szkło jasne, standardowe i z odjechanym bokehem, na miarę niektórych manuali.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
To może jakaś minoltka przez LAEA?;p Bo innych szkieł z szalonym bokehem z AFem na A7ki wśród nowoczesnych konstrukcji możesz nie znaleźć...
Czegoś tu nie rozumiem. Jesteś świadomym fotografem Wojtku, kupiłeś korpus i dopiero teraz myślisz, jakie szkło do niego chcesz?
Czy nie powinno być przypadkiem odwrotnie?
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
Skontaktuj się z nami