Pewnie doniósł i stąd ta pewność![]()
Szukaj
Pewnie doniósł i stąd ta pewność![]()
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Maciek? Nie sądzę.
Ale SD faktycznie donosicieli tu nie brakuje.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
ropusz,
dobre!
thorcik, wpkx,
jasne, mam bezpośredni kabel prosto do Zielonych! I nie waham się z niego korzystać!
I siadlem rano z kawą.
Paczę. A tu zdjec nie ma...
No Panowie, ja rozumiem ze jest po świętach i teges,
ale takie
Cuś być nie może...
Jak ja mam kawe wypić.
Co?
![]()
... ucze sie patrzec i widziec...
i duqa z tego...
Kupuj NEXa i nadrabiaj, ja jutro zaczynam wyprzedaż![]()
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Sony fajne jest. Na pewno. Ale nex nie dla mniechoc ja wielosystemowy i tak juz jestem
![]()
nawet małpkę starą canona mam
Ja Olka małego mam. Wystarcza do kieszeni. Zdjęcia robi na ulicy fajne. I go nie widac.
Tu moze kiedys do starych klamotow jakaś a7 to owszem...
A Ty i tak sprzedaz. To popularny system w pl jestsam wybierając cos do kieszeni brałem go pod uwagę.
Zwyciężyło to ze Olek dał mi darmo szkło które jest dla mnie oki.
I sie nie zawiodłem.
Wysłałem na serwis, to sie wyrobili w tydzien.
Do Czech i z powrotem w tydzien...
No i ja to bym lajke chciał ... Mały czarny niewidoczny.
Z jednym moze dwoma szkłami. Czytam to tu to tam ostatnio.
Ale musze poczekać. Za drogo dla mnie. A dzieci małe wiec i tak dalekich podróży nie planuje na teraz...
Ale sie by chciało jeden mały fajny aparat w kieszeńpomimo problemow ewentualnych to m9 sie podoba bardzo
Ale jeszcze nie teraz.
Ricoh pewnie z ff bedzie pierwszy hehe
Ostatnio edytowane przez d90 ; 09-01-2015 o 09:43
... ucze sie patrzec i widziec...
i duqa z tego...
Nope, sprzedaję to co w stopce wisiOby szybko bo patrząc na kurs dolara może wszystko zdrożeć niedługo.
Skontaktuj się z nami