No, A5,1E3 to jeszcze króciej i prościej!![]()
Szukaj
A3K+SEL1855
Boziu jak to dobrze, że ja mam ciagle 5ntyle dylematów mi odpadło...
@gavin - chcesz napisać cos więcej o tej ciotce, bo strasznie się wzruszyłem![]()
.
Dotarł SEL50f18. Coś czuję, że się polubimy![]()
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Wybaczcie że może zadam głupie pytanie, ale jest późno, oczy bolą bo czytałem forum od 12 godzin (3 tys postów w 4 dnii nad jednym się zastanawiam, gdzieś mi przemknęło... a jakie skutki miałoby podpięcie kita z ff (Sony FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS) do na ten przykład a6000? Jeśli ten kit nie jest taki zły, lepszy niż oba kity nexowe, tańszy niż zeiss 16-70... czy głupoty wymyślam?
Skutki byłyby takie, że byłbyś pozbawiony szerszego spojrzenia.
W sumie tak, bo kit FE to ile jest w odpowiedniku? 18-50? 18-55? A w Zeiss'ie, za 800 zł więcej, to 16tka z przodu i 70tka z tyłu (jakkolwiek to zabrzmiało;P ).
A że zdyboo się pojawił to ja jeszcze nawiąże, bo prosiłem o porównanie S12/2 do SEL20F28 + ECU, ale w sensie szerokości to już wiem, że węziej bo ECU z E20 to chyba jakieś 15mm wychodzi (12mm to może z niewyraźną E16). Tylko czy zestaw E20+ECU nie pogarsza ostrości dwudziestki?
Zdyboo, w tych przeczytanych 3k postach (sic!) tyle razy pisałeś że E20 to najlepsze szkło do nexów i że absolutne must have, że Ci chyba uwierzyłem![]()
Skontaktuj się z nami