Close

Strona 2 z 18 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 180

Domyślnie

A tak - pisałem o LTE ale z określonego powodu. Niemniej jednak LTE to nie jakiś cud. Orange ma w tej chwili świetne HSDPA i buduje LTE bo właśnie dostali pasmo więc wcale bym go nie odrzucał. W żadnej z sieci LTE nie uzyskasz szybkości deklarowanych przez dostawców, nie będą one się znacząco różniły od tego co daje Orange. Zaletą Orange są darmowe noce bez limitów co daje też play a za co plus chce pieniądze.
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Mam Orangę z jego HSDPA. Chcę szybciej. Sieć Play i Orange się buduje, sieć Plusa jest.
    Plus nie udostępnia nadajników Playowi (LTE).
    Za rok pewnie będzie to wszystko bez większych różnic (zasięg). Na teraz sieć Orange i Play ma słabe pokrycie (LTE).
    Ja bym wolał wejść w Play, bo taniej (a nawet - za darmo LTE przez pewien czas), ale jak u mnie nie ma sieci - nie ma sensu.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Ja się tak z ciekawości zapytam na co Wam to LTE tak potrzebne? I tak jesteście ograniczeni limitem GB jaki wam narzuci operator, więc dużych plików pobierać po superszybkości nie będziecie. Ja mam tel w Timobajlu, i z telefonu udostępniam sobie net do komputera. Akurat jadę w pociągu, Wrocław-Poznań i internet chodzi tak, jakbym siedział w domu. Wiadomo, filmów na YT nie oglądam, nic nie streamuje. Ot przeglądanie for dyskusyjnych, pisanie maili, praca.
    Niech mi ktoś wytłumaczy tą całą pogoń za LTE jeśli w ciągu 6-12h i tak większość z nas znajduje się w zasięgu swojego wifi, bądź bezpłatnego gdzieś w hotelu/knajpie. Jak chcę jechać się odcinać od świata - nie biorę ze sobą internetu
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Bo to LTE to ma być mój domowy net. Realnie oczekuję tych 10 - 20 Mbps i wysokiego uploadu. Nie mam alternatywy i tyle. Na wykopanie światła mnie nie stać.

Domyślnie

A, chyba, że tak.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Stacjonarny place za VDSL 25 a pobieram realnie 20 Mbit/s

W mobilnym abonamencie mam LTE 16 MBit/s a moja Lumia 800 nie posiada LTE ale nie narzekam, YT śmiga dobrze.
    system przyszłościowy z możliwością przepustowości do 150 MBit

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Praktycznie zdecydowałem się na kartę sim w play. Czy może mi ktoś doradzić modem z wejściem na antenę, Tak zastanawiam się nad tym modemem ZTE MF 823 który jest w ofercie play, Koszt jego to ok 170 zł ale może jest coś tańszego a nie koniecznie gorszego.

Domyślnie

Mam ZTE MF 28D LTE - są wszystkie wejścia i wyjścia, ale on nie jest mobilny,
    Jak pisałem wcześniej śmiga mi super.
    D5 + .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darjo1 Zobacz posta
    Mam ZTE MF 28D LTE - są wszystkie wejścia i wyjścia, ale on nie jest mobilny,
    Jak pisałem wcześniej śmiga mi super.
    A to urządzenie może działać w trybie Bridge?

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

A mobilny?

Strona 2 z 18 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów