Close

Strona 208 z 239 PierwszyPierwszy ... 108158198206207208209210218 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 071 do 2 080 z 2387

Wątek: D800 Af

Domyślnie

No skoro opinie są podzielone -i z dwóch stron bardzo skrajne, to chyba można wysnuć wniosek, że część dostępnych na rynku puszek jest bezproblemowa a część klasycznie uwalona, prawda ? Co oznacza adrenalinkę przy zakupie
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Moj odeslany 4 raz do servisu, po ostatniej:
    standardowo regulacja mechanizmu AF, czyszczenie, ustawienie wizjera i tu uwaga zostala wymieniona jaks uszczelka o tajemniczym kodzie - niestety jest tak samo albi nawet gorzej.
    Ostatnia godzinna rozmowa nic nie wniosla bo ja chce wymiany aparatu a oni chca go naprawiac, w koncu oparlo sie o kierownika i on ma stwierdzic czy aparat sie klasyfikuje do wymiany . Zobaczymy
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    Ile masz już klatek na koncie ? Też mam wątpliwości, dużo podzielnej opinii jest.
    Klatek ponad 5,8 k, wyzwoleń migawki jakoś ponad 6 k. AF się dociera. Z tego co czytam jak się już dotrze to pewnie się rozjedzie

Domyślnie

800 ma licznik zdjec? pozdrawiam
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.

Domyślnie

noch besser wäres guckst du hier gewesen danke wieder was gelernt. gruß nach ka
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 03-04-2014 o 11:57
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    No skoro opinie są podzielone -i z dwóch stron bardzo skrajne, to chyba można wysnuć wniosek, że część dostępnych na rynku puszek jest bezproblemowa a część klasycznie uwalona, prawda ? Co oznacza adrenalinkę przy zakupie
    Może zamień słowa "dostępnych na rynku puszek" na "użytkowników puszek", to będziesz znacznie bliżej prawidłowego opisu tej sytuacji.
    Jacek

Domyślnie

post kolegi jk powinien zamknac dyskusje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Może zamień słowa "dostępnych na rynku puszek" na "użytkowników puszek", to będziesz znacznie bliżej prawidłowego opisu tej sytuacji.
    Może nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Ekspert się znalazł.
    Taki samozwańczy.
    Jacek

Strona 208 z 239 PierwszyPierwszy ... 108158198206207208209210218 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów