Close

Strona 16 z 17 PierwszyPierwszy ... 614151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 162

Domyślnie

No taki błąd wystąpił. Jeśli sie powtórzy, znaczy ze jest zje... zepsuta znaczy.

Domyślnie

No to może byś napisał co nieco o nowym nabytku, jakieś ogólne wrażenia. Jest super czy nie ?
    Coraz mniej Nikona.

Domyślnie

Boobass Co jest z Tobą, Ile można czekać!!! Napisz słów kilka o nowej zabawce
    Coraz mniej Nikona.

Domyślnie

Heheh. Jest super. Mało mam czasu na focenie, tylko weekendy, ale ogólnie wrażenia pozytywne. Dobrze leży w dłoni, af bardzo szybki i dokładny. Obrazowanie, bajka. Szumów nie stwierdzono. U mnie na stronie w folderze ireland jest kilka zdjec. Bardzo pozytywnie rozpoczęta przygoda z canonem. Podejrzewam ze z nikonem byłoby równie pięknie . Podoba mi sie jakość obrazka z 24-105. Trochę trzeba sie przyzwyczajać do menu, no ale nie może być zbyt pięknie. Teraz mam inny problem. Gdzie tu pojechać i kiedy poświęci słońce bo ostatnio jest cokolwiek buro. To takie pierwsze wrażenia.

Domyślnie

No to genialnie. Tez chyba kupie ze startowym obiektywem 24-105. Zdjęcia robisz w jpg czy raw?
    Coraz mniej Nikona.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Ba, żeby krajowych. Autor ma wpisane jako pobyt miasto Cork, Irlandia. Ma w okolicy sprzet taniej niz my tutaj.
    Ja kupowalem sprzet w PL, ceny w IE sa chore i to bardzo, ostatnio ceny w PL sa identyczne a nawet lepsze niz na zachodzie europy. Tutaj D600 kosztowal €2k a 16-35 €1300 a kupilem z PL za €1600 body i €1k szklo i do tegpo wszystko z niemieckimi papierami ze sklepu cyfrowe.pl, ale to jak porobili nam kolege to dla mnie masakra jakas.

Domyślnie

Myślałem, że w IE sa podobne ceny co w UK. Zresztą będąc w IE nie ma problemu by kupować w UK.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Ceny wysokie, lekko przesadzone, ale faktycznie mozemy zakupy w UK robic, czesto wysylka jest darmowa, jednak tutaj pojawia sioe kolejny problem, ceny sa identyczne jak obecnie w PL.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez weller Zobacz posta
    No to genialnie. Tez chyba kupie ze startowym obiektywem 24-105. Zdjęcia robisz w jpg czy raw?

rawy panie kolego ostatnio zguba trochę z balansem bieli nastąpiła. Syn miał jasełka i w kościele żarowe światło pomieszanie z energooszczędnymi zarowkami, do tego żółte ściany...wiec rawy

Oszczędny w słowach Awatar eBarciu
    Miasto
    Galway / Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Myślałem, że w IE sa podobne ceny co w UK. Zresztą będąc w IE nie ma problemu by kupować w UK.
    W IE ceny są chore, w UK podobne do tych w PL tyle, że w UK można znaleźć czasem naprawdę dobre promocje ... szczególnie po Świętach.
    zawsze jest czas żeby zacząć marnować swoje życie
    D5100 + N18-105. N35 f/1,8. N50 f/1.8G

Strona 16 z 17 PierwszyPierwszy ... 614151617 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów