Szukaj
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
flickr / Rolleicord, Canon
W tym wypadku, żaden z czarnych scenariuszy się nie potwierdził. Otrzymałem zwrot kasy dzisiaj.
Paypal dziala bardzo sprawnie na korzysc kupujacego. Mialem juz otwarte 3 spory i zawsze dostawalem zwrot. Innym razem to mi zabrano kase bo niby sprzedalem niedzialajaca plyte glowna do PC. Pewnie gosc ktory ja kupil nie umial jej podlaczyc no ale to byly grosze wiec nie ma co gadac. Trzeba tylko pamietac zeby zglosic sprawe do 48 dni od kupna bo potem to juz pozamiatane i nic sie nie da zrobic.
Dobrze, ze sprawa skonczyla sie pozytywnie bo roznie to bywa.
Z5 + 35mm 1.8 S ( byl D610)
Uffff ,Boobass trzymałem kciuki za ciebie![]()
To teraz szybciutko do MM (tam promocja) i kupuj 6D, czekam na pierwsze wrażenia z użytkowania.
Coraz mniej Nikona.
jesli można: z której sieci brałeś?
xpro2/ 23/ 56/ 10-24/godox
siemka
panowie ja kupuje na ebay z calego swiata od 2005 roku lacznie z towarami za 7000 tys $ i jeszcze nigdy ale to nigdy
nie mialem walka
podstawowa sprawa nie kupuje sie od uzytkownikow z malym przebiegiem aukcji minimum 30 pozytywow ale nie odleglych w duzym czasie
i zawsze platnosc paypal chociaz za motocykle ebay.com placi sie zaliczke 500$ a reszta przelew w ciemno na konto
na amazonie pojawiaja sie oszusci 7100 za 500 euro uzywka lub nowka za 650 euro
a wysylka z Anglii
na buzka miala byc na dole
Byl D50,D80,D5000,D3000,D3100,D7000,D7100,D300,D700 FX , D600 FX
jest ponownie D600 , N28-105 ,N70-300VR ,Grip
Nikon A jako sprzecik mobilny i podreczny
Brałem z digivire.com. Sprzedają tez na ebay. Czekam na przesyłkę. Na stronie maja trochę wyższe ceny niż na ebay, trzeba tylko ich poprosić o kod rabatowy. Jeszcze tylko w kwestii przyoszczędzania: sam korpus w sklepie w irl kosztuje 2100 EUR. Do tego szkło 900. Tak wiec za wszystko 3k. Bez żadnej filozofii na ebayu mozna kupić w uk korpus za 1300 a szkło za 600. Myśle ze warto jednak ponieść odrobine ryzyka aby "przyoszczedzic" 1000 euro. Ale to tak mi sie przypomniało w kwestii pastwienia sie.
czekamy na wrażenia jak przyjdzie
pozdro
xpro2/ 23/ 56/ 10-24/godox
Skontaktuj się z nami