Close

Strona 15 z 17 PierwszyPierwszy ... 51314151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 162

Domyślnie

Ale na amazonie to trzeba od amazona kupować a nie od jakichś oszołomów.
    D600
    14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
    28-75,70-210

Domyślnie

Jest! Przyszedł. Mogę z czystym sumieniem polecić sklep digivire.com. Przesyłka TNT express naprawdę jest ekspresowa. Wrażenia potem. Nadmienię tylko, ze aparat nie chciał sie na początku włączyć. Ale wybaczyłem mu. W końcu to tylko canon

Domyślnie

Wystarczy naladowac baterie
    Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.

Domyślnie

Witku, nie do końca. Lądowałem ją chwilę. Ale trzeba było odpisać i jeszcze raz. Zaskoczyło.

Domyślnie

Z zasady, pierwsze co robie, to ladowanie baterii do pelna. Tyle czasu i cierpliwosci powinno sie miec dla sprzetu za taka kase.
    Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.

Domyślnie

Dobra. Może inaczej. Pierwsze co zrobiłem to ładowanie baterii. Problem w tym, ze ładowarka ma taki błąd, o którym nie wiedziałem, ze po prostu nie ładuje baterii czasami i trzeba ją podpiąć ponownie. Za pierwszym razem "ladowala" sie ponad godzinę. Zbieralem sie z biura do domu, wiec włożyłem baterie do korpusu myśląc, ze jakiś prąd juz w baterii jest. I zonk. Dopiero pózniej podpialem ja ponownie i wyjąłem kilka razy baterie z ładowarki. Za drugim razem zaskoczyła i bateria sie naladowala. Byłem cierpliwy

P.S. Przepraszam za brak czasami polskich znaków. To ułomność sprzętu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez boobass Zobacz posta
    Dobra. Może inaczej. Pierwsze co zrobiłem to ładowanie baterii. Problem w tym, ze ładowarka ma taki błąd, o którym nie wiedziałem, ze po prostu nie ładuje baterii czasami i trzeba ją podpiąć ponownie. Za pierwszym razem "ladowala" sie ponad godzinę. Zbieralem sie z biura do domu, wiec włożyłem baterie do korpusu myśląc, ze jakiś prąd juz w baterii jest. I zonk. Dopiero pózniej podpialem ja ponownie i wyjąłem kilka razy baterie z ładowarki. Za drugim razem zaskoczyła i bateria sie naladowala. Byłem cierpliwy

P.S. Przepraszam za brak czasami polskich znaków. To ułomność sprzętu.
    A ja tego zupełnie nie rozumiem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek2004 Zobacz posta
    A ja tego zupełnie nie rozumiem...
    Ja też. Ładowarka ma błąd, trzeba ją czasami podpiąć ponownie?
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Ja też tego nie czaje, na moje to ładowarka jest zje.. znaczy zepsuta.
    Coraz mniej Nikona.

Strona 15 z 17 PierwszyPierwszy ... 51314151617 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów