Close

Strona 119 z 272 PierwszyPierwszy ... 1969109117118119120121129169219 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 181 do 1 190 z 2712

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Pierwsza plazma w Polsce była jak nie było MediaMarktu i kosztowała 65 tys zł. Philipsa.
    Pisałem o pierwszej w MM, nie w ogóle w Polsce.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Ooooo studwukrotne dzięki, dzięki taki konkret potrzebowałem. On jest plazmowy i ma te ful hade adhd czy jakoś tak ?
    ps
    Panasonic podobno też robi jakieś tanie plazmy 40 cali, w radio słyszałem kiedyś
    LG i plazma to nie jest dobre połączenie, szczególnie jeżeli chodzi o najtańsze modele. Teściowa ma taki wynalazek i jakość obrazu jest fatalna, przynajmniej jak porównuje do swojego 4 letniego Panasa.
    Plazmy zaczynają się od 42 cali, chociaz kiedyś chyba panas robił jakieś 37.
    jak chcesz przyzwoita plazme to musisz wydać przynajmniej 2 tys.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Hmmmm to moze dorzuce staruszkom w prezencie gwiazdokwym do LG i kupimy Panasłoika. Znasz jakiś fajny model w 2kzł plazma z fulhdhd ?

Domyślnie

LG i plazma to nie jest dobre połączenie, szczególnie jeżeli chodzi o najtańsze modele. Teściowa ma taki wynalazek i jakość obrazu jest fatalna, przynajmniej jak porównuje do swojego 4 letniego Panasa.
    Plazmy zaczynają się od 42 cali, chociaz kiedyś chyba panas robił jakieś 37.
    Nie będę dyskutował, bo się nie znam na telewizorach. Mam tylko porównanie między moją plazmą a kilkunastoma LCD czy tam LED'ami rodziny i znajomych (chyba tylko ja mam plazmę). Przy tym samym sygnale (najczęściej NC+) jakość obrazu na moim biednym LG bez full hd bije te led'y/LCD na głowę (inne telewizory też do 2 tys.). Nie wiem czemu tak jest, ale obraz na LCD wydaje mi się... "sztuczny"? Nie wiem jak to inaczej nazwać.
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

Hmmmm to moze dorzuce staruszkom w prezencie gwiazdokwym do LG i kupimy Panasłoika. Znasz jakiś fajny model w 2kzł plazma z fulhdhd ?
    Jakikolwiek model plazmy Panasa weźmiesz to będzie o niebo lepsza od plazmy LG w podobnej cenie, będzie też lepsza od każdego leda. Plazma ma najbardziej naturalny obraz, zbliżony do tego z kineskopu.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez till Zobacz posta
    Nie wiem czemu tak jest, ale obraz na LCD wydaje mi się... "sztuczny"? Nie wiem jak to inaczej nazwać.
    Z tego tez powodu raczej nigdy nie kupię sobie TV LCD, jeszcze mi działa mój kochany Panasonic 29 cali CRT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez till Zobacz posta
    Nie wiem czemu tak jest, ale obraz na LCD wydaje mi się... "sztuczny"? Nie wiem jak to inaczej nazwać.
    Nic dziwnego. Wszystkie potrzebne w telewizji cechy muszą być w LCD emulowane.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Z tego tez powodu raczej nigdy nie kupię sobie TV LCD, jeszcze mi działa mój kochany Panasonic 29 cali CRT
    Dlatego tez kupuje sie plazme Tam nie ma efektu sztucznosci/teatralnosci
    Tylko jak chce sie kupic dobra plazme trzeba sie pospieszyc bo Panasonic w marcu konczy produkcje
    .

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Tylko jak chce sie kupic dobra plazme trzeba sie pospieszyc bo Panasonic w marcu konczy produkcje
    Poważna sprawa, a skąd takie info, czym motywowane ? Który to przyzwoity panas plazmowy 42-46 calowy. Za 3-3,5 kzł idzie kupić ?
    Może wyprzedaże bedą ?

Domyślnie

Info juz było podawane w tym temacie. Plazmy się słabo sprzedają i Panasonic wycofuje się z ich produkcji. Niestety sprzedawcy wciskają wszędzie i wszystkim cudowne ledy.
    Najlepsze modele to te z oznaczeniem ZT, później VT, GT, ST.....
    Ostatnio edytowane przez qualin ; 13-12-2013 o 14:54
    .

Strona 119 z 272 PierwszyPierwszy ... 1969109117118119120121129169219 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów