Close

Strona 11 z 30 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 291

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Sprzęt apple składa się z samych ograniczeń, począwszy od sprzętowych, a skończywszy na software-owych.

Podobno dla dobra użytkowników.
    To że czegoś nie widać nie znaczy że nie można tego zrobić a o konfigurowalności i dostosowaniu systemu nie świadczy ilość okienek, zakładek czy ptaszków, wręcz przeciwnie to jest wydobyte dla tych co nie potrafią inaczej.
    Inna sprawa że nie każdy ma tyle wyobraźni żeby używać konsoli zamiast okienek.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    ...
    Robi dokładnie to, po co go kupiłem. Myślałeś, że będzie sam prowadził za Ciebie misje ratowania świata na forach internetowych? No tak, tego nie "umi".
    Niektórych nie sposób uratować przed nimi samymi.

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    To że czegoś nie widać nie znaczy że nie można tego zrobić a o konfigurowalności i dostosowaniu systemu nie świadczy ilość okienek, zakładek czy ptaszków, wręcz przeciwnie to jest wydobyte dla tych co nie potrafią inaczej.
    Inna sprawa że nie każdy ma tyle wyobraźni żeby używać konsoli zamiast okienek.
    To odkryłeś w macku konsolę, gratulacje , ale powiadanie oczywistości w niczym nie zmienia postaci rzeczy, że nie jest to developerski system.

A na sprzętowe rozterki również masz jakoweś recepty, czy raczej musisz godzić się z pokorą z polityką apple?
    Ostatnio edytowane przez Johanan ; 07-12-2013 o 00:39
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

To odkryłeś w macku konsolę, gratulacje , ale powiadanie oczywistości w niczym nie zmienia postaci rzeczy, że nie jest to developerski system.

A na sprzętowe rozterki również masz jakoweś recepty, czy raczej musisz godzić się z pokorą z polityką apple?
    Odkryłem ją naście lat temu we FreeBSD.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    Odkryłem ją naście lat temu we FreeBSD.
    To nie wiem, nagrodę Ci jakąś wysłać?
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Johanan, te 64bity to w większości marketingowy bełkot. Co to realnie da odbiorcy końcowemu, co to zmieni?
    Intel idzie w kierunku sprzętu mobilnego swoimi procesorami x64, więc nie można powiedzieć, że tylko apple.

klasy x64
    Wytłumacz mi, co to znaczy, bo chyba ja zupełnie inaczej rozumiem x64.

Mekano, porównanie zupełnie nietrafione. Lustra różnią się od kompaktów w sposób, którego nie da się przenieść na rynek tabletów, etc.
    d70s + N18-70 + N55-200

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Johanan, te 64bity to w większości marketingowy bełkot. Co to realnie da odbiorcy końcowemu, co to zmieni?
    Intel idzie w kierunku sprzętu mobilnego swoimi procesorami x64, więc nie można powiedzieć, że tylko apple.
    Wytłumacz mi, co to znaczy, bo chyba ja zupełnie inaczej rozumiem x64.
    ...
    Intel idzie z x64, ale na razie nie w kierunku rynku klienckiego, więc rozpatrujmy to, co mamy, a nie jakieś mgliste hipotezy.
    Jeżeli kiedykolwiek, urządzenia typu tablet/smartfon, mają charakteryzować się większymi wydajnościami i możliwościami, to 2GB ramu nie wystarczą, nie oszukujmy się.

To, co w tej chwili mamy na małych mobilnych, to jedynie marna namiastka komputera.
    Medice, cura te ipsum.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Czy jest coś bardziej markowego ale w mniejszej cenie? Interesuje mnie aby użytkowanie na baterii było monstrualnie długie oraz aby tablet miał wbudowany modem 3G. Nie mam doświadczenia znaczy się mam ponieważ posiadam, tablet który otrzymałem w promocji do neostrady ale opisując go musiałbym tylko i wyłącznie siarczyście przeklinać. Natomiast chciałbym aby płynność działania była na poziomie mojego Nexus 4. Wynalazłem sobie takie coś
    http://allegro.pl/tablet-10-lenovo-s...744334257.html

Tablet tylko i wyłacznie do przeglądania stron no i może jakiś film od biedy.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Czy jest coś bardziej markowego ale w mniejszej cenie? Interesuje mnie aby użytkowanie na baterii było monstrualnie długie oraz aby tablet miał wbudowany modem 3G. Nie mam doświadczenia znaczy się mam ponieważ posiadam, tablet który otrzymałem w promocji do neostrady ale opisując go musiałbym tylko i wyłącznie siarczyście przeklinać. Natomiast chciałbym aby płynność działania była na poziomie mojego Nexus 4. Wynalazłem sobie takie coś
    http://allegro.pl/tablet-10-lenovo-s...744334257.html

Tablet tylko i wyłacznie do przeglądania stron no i może jakiś film od biedy.
    Chiński, to nie lepiej koreański: http://www.samsung.com/pl/consumer/m...200ZWAXEO-spec ?

I coś taniej wychodzi.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Chiński, to nie lepiej koreański
    A to jakas duza roznica?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    A to jakas duza roznica?
    Wydaje mi się że akurat w tym wypadku dość zasadnicza.

Samsung ma większe doświadczenie w produkcji gadgetów i wypracowane własne patenty.
    Medice, cura te ipsum.

Strona 11 z 30 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów